· · Komentari: 0

Danas Vanja Milačić LJUBI 18 GODINA STARIJEG ADVOKATA, a malo ko zna da je imala teško detinjstvo (FOTO)

Vanja Milačić o ljubavi i odrastanju.

1645443256_____________________0005658657.png
Foto: Printskrin/Jutjub

Glumica Vanja Milačić već 15 godina je u skladnoj zajednici sa 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, sa kojim ima dvoje dece.

Vanja je prethodno bila u braku sa rediteljem Jagošem Markovićem, od koga se razvela 2006. godine. Tada je istakla da je krah braka teško podnela, kao i da je Jagoš bio njena najveća ljubav.

Otpočela je vezu sa Božom Prelevićem, sa kojim je kasnije dobila ćerku Kseniju i sina Lazara.

Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu, Vanja i njen nevenčani suprug nisu otišli pred oltar niti to planiraju.

Pročitajte još: RADILA MU IZA LEĐA: Bred TUŽI Anđelinu zbog "TAJNE PRODAJE" francuskog imanja vrednog 140 miliona evra (FOTO)

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona u jednom intervjuu.

Vanja je svojevremeno u jednom intervjuu ispričala i da je imala teško detinjstvo, te da je samo maštala o tome da preživi.

- Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim - istakla je Vanja u "Exkluzivu" tada.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.