Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Намерно то радим"... Даница Максимовић открила какве коментаре добија на Инстаграму

Глумица на изгледу могу да позавиде и много млађе девојке

1605796567_danica.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Даница Максимовић, већ иако има 67. година, често на друштвеној мрежи Инстаграм, качи своје фотографије из ђакузија или у купаћем.

Прочитајте још:  "Добила сам стравичне болове у стомаку, желуцу и глави, нисам знала да ли ћу моћи да себи помогнем"... Наша позната глумица проговорила о борби са короном

Једна од наших најбољих глумица у седмој деценији изгледа савршено, али често се налази на мети разноразних коментара, због слика које објављује.

-Не знам зашто је то тако, али то је евидентно. Ја сам много пута у животу доживела мизогинију и то од жена. Али, не дам се! Сада из ината на „Инстаграму“ качим слике из ђакузија, па кад ћу ако нећу сад? Изгледам добро јер вежбам, водим рачуна о свом здрављу, негујем се, квалитетно се храним. Ја сам горштачко дете, рођена сам подно Рудника и одувек сам радила шта сам хтела и знам шта хоћу. Брига ме шта други причају -  у свом препознатљивом маниру рекла је Даница у емисији „Кец на једанаест“.

Наша глумица, била је веома блиска пријатељица са покојним Томом Здравковићем, па је поделила своје мишљење и филму који се снима о њему.

-Ја сам део овог града и тог миљеа, Тома и ја смо се много волели и уважавали. Ја сам њега разумела и када ми је певао - заједно смо плакали. За живота није био довољно признат, нису га тада доживљавали као квалитетног певача, а нико не може тако да пева његове песме као што је могао он, са таквом лакоћом. Он је обожавао жене али то никако не значи да је са свима био. Он је волео да пева о женама јер је тако осећао, био је џентлмен и господин, и погинуо би за сваку жену.

Прочитајте још: Глумац великог срца: Нико није веровао да је Џорџ Клуни овако велики човек

- Био је скроман и хуман, новац му никада није значио и никада га за себе није задржавао – рекла је Даница о свом великом пријатељу. – Говорила сам већ о томе али једна од ситуација које се не заборављају је и она када смо путовали на Жабљак, на наступ, и тада смо нас двоје „сљуштили“ целу флашу ракије. Он пева, ја плачем и у једном тренутку га питам: Како ћемо овакви да наступамо, а он каже: Ма кад нас пресече ваздух има да будемо супер. Тако је и било, били смо најбољи! Говорио ми је – Данице, ти си моје сунце! Тако је било некада, наравно, ја сам већ 30 година трезна- додала је глумица. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas