· · Komentari: 0
OTVORENO

"Namerno to radim"... Danica Maksimović otkrila kakve komentare dobija na Instagramu

Glumica na izgledu mogu da pozavide i mnogo mlađe devojke

1605796567_danica.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Danica Maksimović, već iako ima 67. godina, često na društvenoj mreži Instagram, kači svoje fotografije iz đakuzija ili u kupaćem.

Pročitajte još:  "Dobila sam stravične bolove u stomaku, želucu i glavi, nisam znala da li ću moći da sebi pomognem"... Naša poznata glumica progovorila o borbi sa koronom

Jedna od naših najboljih glumica u sedmoj deceniji izgleda savršeno, ali često se nalazi na meti raznoraznih komentara, zbog slika koje objavljuje.

-Ne znam zašto je to tako, ali to je evidentno. Ja sam mnogo puta u životu doživela mizoginiju i to od žena. Ali, ne dam se! Sada iz inata na „Instagramu“ kačim slike iz đakuzija, pa kad ću ako neću sad? Izgledam dobro jer vežbam, vodim računa o svom zdravlju, negujem se, kvalitetno se hranim. Ja sam gorštačko dete, rođena sam podno Rudnika i oduvek sam radila šta sam htela i znam šta hoću. Briga me šta drugi pričaju -  u svom prepoznatljivom maniru rekla je Danica u emisiji „Kec na jedanaest“.

Naša glumica, bila je veoma bliska prijateljica sa pokojnim Tomom Zdravkovićem, pa je podelila svoje mišljenje i filmu koji se snima o njemu.

-Ja sam deo ovog grada i tog miljea, Toma i ja smo se mnogo voleli i uvažavali. Ja sam njega razumela i kada mi je pevao - zajedno smo plakali. Za života nije bio dovoljno priznat, nisu ga tada doživljavali kao kvalitetnog pevača, a niko ne može tako da peva njegove pesme kao što je mogao on, sa takvom lakoćom. On je obožavao žene ali to nikako ne znači da je sa svima bio. On je voleo da peva o ženama jer je tako osećao, bio je džentlmen i gospodin, i poginuo bi za svaku ženu.

Pročitajte još: Glumac velikog srca: Niko nije verovao da je Džordž Kluni ovako veliki čovek

- Bio je skroman i human, novac mu nikada nije značio i nikada ga za sebe nije zadržavao – rekla je Danica o svom velikom prijatelju. – Govorila sam već o tome ali jedna od situacija koje se ne zaboravljaju je i ona kada smo putovali na Žabljak, na nastup, i tada smo nas dvoje „sljuštili“ celu flašu rakije. On peva, ja plačem i u jednom trenutku ga pitam: Kako ćemo ovakvi da nastupamo, a on kaže: Ma kad nas preseče vazduh ima da budemo super. Tako je i bilo, bili smo najbolji! Govorio mi je – Danice, ti si moje sunce! Tako je bilo nekada, naravno, ja sam već 30 godina trezna- dodala je glumica. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.