Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Дарко Лазић се огласио након спекулације да је Барбари у тучи сломио прст!

Певач Дарко Лазић и певачица Барбара Бобак огласили су се након навода да су физички насрнули једно на друго, како се наводи, због певачице Монике Ивкић.

1635230642_dako.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/дарколазицоффициал
Oglas

Дарко и Барбара били су заједно када смо их контактирали, а видно су побеснели због навода да су се потукли и да је том приликом Лазићева девојка сломила прст, што, како тврде, није истина.

Прочитајте још: Круна краљице, стајлинг ПРИНЦЕЗЕ! Погледајте најнежније издање водитељке ЈОВАНЕ ЈЕРЕМИЋ (ФОТО)

- Нема везе са мозгом! Дошла је Моника и отпевала само једну песму и отишла! - бесно је рекао Дарко.

- Сломила сам прст када сам износила веш из купатила, рекла сам то у једној емисији. То да смо се тукли није истина, сад нокат да сломим неко ће да каже: "Барбара гребала Дарка, па је сломила нокат због тога" - рекла је Барбара.

- Ја сам радила то вече, имам своје наступе, шта ме брига ко је са ким певао - додала је Барбара.

Подсетимо, Дарко је у интевјуу за Телеграф.рс причао о односу са Барбаром, а том приликом истакао је да су њих двоје на истој таласној дужини, те да се разумеју.

- Заиста доста причамо о свему, а то ми јако одговара код ње. Разумемо се, једноставно. Данас је јако битно да имаш са ким да поразговараш о свему, није само као љубавница, као жена, као куварица, треба да ти буде другар, да ти буде некако као део тебе, да можеш да се изјадаш кад си срећан, кад си тужан, у сваком тренутку да буде поред тебе, а она је управо то. Не могу да грешим душу, свака особа са којом сам био је била уз мене, а мени највише прија са Барбаром, на истој таласној дужини размишљамо - рекао је Лазић тада.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas