· · Komentari: 0
POZNATI

Kruna kraljice, stajling PRINCEZE! Pogledajte najnežnije izdanje voditeljke JOVANE JEREMIĆ (FOTO)

Popularna voditeljka proslavlja danas 31. rođendan.

1635181863_249412278_3046852485529862_2193901014474273253_n.jpg
Foto: Privatna arhiva

Popularna televizijska voditeljka Jovana Jeremić izgradila je imidž svestrane, obrazovane i javne ličnosti uvek spremne na različite izazove. Javnost neretko voli da zaintrigira neobičnim modnim izdanjima, ali uvek na visini zadataka.


Foto: Privatna arhiva

Uprkos njenom borbenom duhu i modnim izdanjima sa jakim karakterom, povodom svog rođendana voditeljka Jovana Jeremić pokazala je svoju nežniju stranu. Naime, sa proslavom rođendana počela je još u nedelju, nakon završetka emisije Novo jutro, kada je dobila i veliki buket na poklon kraj kojeg je pozirala poput princeze. 

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Za tu priliku ponela je nežno roze haljinicu sa golim ramenima, elegantnu frizuru i njoj primerenu svetlu šminku. 


Foto: Privatna arhiva

Televizijska karijera

Četiri godine je vodila tinejdžersku emisiju na lokalnoj televiziji u LJigu. Nakon završenog fakulteta, sarađivala je sa Sanjom Marinković, gde joj je pomagala oko priloga za emisiju Magazin in. Učestvovala je na konkursu koji je raspisala Radio-televizija Srbije, gde je kasnije počela da radi.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA


Foto: Privatna arhiva

Kasnije, zbog nezadovoljstva, pozvala je Milomira Marića koji joj je omogućio da volontira na Hepi televiziji. Na početku, vodila je jutarnji program Dobro jutro Srbijo, a od 2016. do 2020. godine vodila je rijaliti program. Na istom kanalu, vodila je autorske emisije Vikend šou i Ela ela šou. Od 2019. godine ponovo vodi jutarnji program Dobro jutro Srbijo. U maju 2021. godine, Jeremić daje otkaz na ovoj televiziji.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

U avgustu 2021, Jeremić je objavila da je prešla na Pink, gde vikendom vodi jutarnji program Novo jutro.


Foto: Privatna arhiva

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.