Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дарко Лазић се огласио након вести да не жели да се његова мајка уда: "Управо седим са мајком и њеним дечком"

Дарко Лазић демантовао информацију да не жели да се његова мајка уда

1698240321_395326690_720840493418982_8208587884237269734_n--1-.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

У медијима се појавила информација да Лазић брани својој мајци да се уда, јер сматра да је за то још увек рано.
Ових дана је, према писању медија, хаос у Брестачу, јер Дарко Лазић, наводно брани мајци да се уда за свог изабраника Драгана Пауновића.

Како је извор из Брестача рекао, Дарко и његов брат подржали су Бранку када им је саопштила да има партнера, јер виде да је срећна и да је он пази. Међутим, Лазићу је, наводно, засметало када је прочитао изјаву маминог дечка да планирају венчање, па је сео да поприча са Бранком и замолио је да не жури са удајом јер ће у децембру бити три године како је његов отац преминуо и сматра да је ипак рано да прави венчање.

Дарко је за Информер прокоментарисао ову изјаву.

- Боже ме сачувај! Медијима очигледно фале вести, а пошто немају шта ружно да напишу, пишу било шта. Управо седим са мајком и њеним дечком - рекао је Дарко, а на питање како би реаговао када би му мама саопштила да је одлучила да се уда, популарни певач је као из топа одговорио:

- Таман још један разлог за славље! 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas