Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУЗИЧКЕ ЗВЕЗДЕ

Дарко Лазић у издању у каквом га још нисмо видели. Ево где снима спот за НОВУ ПЕСМУ (ФОТО)

Популарни певач већ данима ради на припреми спота за нову песму

1623140498_lazic_02062016_001.jpg
Фото: Ataimages
Oglas

Популарни фолк певач, Дарко Лазић напорно ради на снимању спота за нову песму, која ће постати прави хит лета, које је тек пред нама када ће и Драко лазић поново се вратити на сцену пред публику у клубовима и наступима уживо.

Прочитајте још: Породила се МЕГАН МАРКЛ: Принц Хари постао тата по други пут! Ево које су име изабрали за девојчицу!


​Фото: Ataimages

Прочитајте још: Кејт Мидлтон се вакцинисала: У овом издању је пре нисмо видели (ФОТО)

Певач Дарко Лазић провео је дан за нама на Сави, на једном већем глисеру, бродићу на коме је снимао спот за своју нову песму. Иако је Дарко Лазић на снимање дошао у потпуно спортској одевној комбинацији, певач се за потребе снимања обукао у одело необичног кроја.


​Фото: Ataimages

Наиме, спот је снимио у карираном уском оделу, са доминантним бордо нијансама. Испод кратких, уских панталона понео је и беле патике бренда Valentino, које стају и до хиљаду евра. Иако није откривено ко се побринуо за његов стајлинг, не сумњамо да је његова супруга Марина дала макар зелено светло за овако савршен одабир одевне комбинације.

Прочитајте још: Излечени момак је рекао: "Спасила су ме ова два човека" и показао је на икону у цркви која је пиштала


Фото: Ataimages

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas