Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

Деца милијардера Ричарда Бренсона крију се од јавности, ИМАЈУ "НОРМАЛНЕ" ПОСЛОВЕ и необичне пријатеље (ФОТО)

Могу да имају све, али су одабрали да живе од свог рада.

1634715315_pjimage.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ bransonsam
Oglas

Шеф Virgin Group Ричард Бренсон упознао је своју садашњу супругу Џоан Темплмен 1976. године, а венчали су се 1989. године на острву Некер. Заједно имају двоје деце, ћерку Холи и сина Сема, рођене 1981. односно 1985. године.

Прочитајте још: Фанови покојног Робина Вилијамса РАЗБЕСНЕЛИ његову ћерку УЖАСНИМ СНИМКОМ - "Искоришћавају један од татиних најтужнијих дана" (ВИДЕО)

Борба за потомство

Раније ове године, Холи (39), која са мужем Фредијем Едрузом, има трогодишње дете, открила је да је током детињства живела неколико година као дечак. Говорећи у подкасту, она је рекла: "Ја сам са четири године одлучила да сам дечак. Нисам хтела да будем дечак, већ сам заиста то била."

Деца Ричарда Бренсона су добри пријатељи са принцом Харијем, али и принцезама Беатрис и Еугенијом

Објаснила је да је одлука донета убрзо након Семовог рођења и питала се да ли је то „психолошка ствар“, додајући: „Апсолутно сам веровала да сам дечак - пишкила сам стојећи, обукла сам се као дечак, чак сам себи дала различита мушка имена . Ово није била само брза ствар која је престала након неколико месеци или година, то је трајало све док нисам имала скоро 11 година."

Холи, бивша докторка, радила је са својим оцем у Virgin-у од 2008. године и главни је службеник компаније за сврхе и визију. Након што је претрпела два побачаја и прошла два неуспешна циклуса вантелесне оплодње, открила је да су она и Фреди размишљали о усвајању и сурогат мајчинству - отворено откривајући своје искуство у књизи коју је написала.

Међутим, у децембру 2014. открила је да је родила близанце Ету и Артија. У тадашњој изјави, она је рекла: "Фреди и ја смо одушевљени што објављујемо рођење наших прелепих близанаца. Један дечак, једна девојчица и они су апсолутно савршени (али ко то не би рекао за своју децу!). Упркос томе што су рођени раније, нас троје смо добро и здрави, а Фреди и ја уживамо у квалитетном времену са нашом новоформираном породицом." Након тога, добили су и ћерку Лолу.

Син уметник

Сем је у међувремену наставио каријеру глумца и суоснивач је продуцентске куће Sundog Pictures. Филмски деби 36-годишњака био је у филму Superman Returns и он има двоје деце са Исабелом Калторп, са којом се оженио на, како је описано, "скоро краљевском венчању" 2013. године. И док су принцезе Беатрис и Еугенија присуствовале журци, њихов близак пријатељ принц Хари нажалост није успео да присуствује.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Branson (@bransonsam)

"Хари је добар пријатељ и сјајан момак", рекао је Сем. "Позвали смо га и хтео је да дође, али је недељу дана раније био у Јужној Африци на службеним дужностима, тако да није успео да стигне."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Branson (@bransonsam)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas