Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Дефинитивно остајем у Бечу": Драгана Мирковић ће ове године прославити БОЖИЋ на другачији начин

Драгана Мирковић је одлучила да ове година за Божић остане у свом дому у Бечу

1704527772_40e2a2fd9112d90a61cb7668132a2eaeeee12197.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Драгана Мирковић ускоро се враћа концертним активностима, па ће прво дружење с публиком имати 12. јануара у Тузли, након што је отказала све обавезе крајем прошле године због смрти свекрве Марте Бијелић.

Православни Божић прославиће с породицом у Бечу, како је рекла у разговору за Курир, а најавила је и друге пословне планове.

Прошла година вам се, нажалост, завршила смртним случајем у породици. Знамо да је то утицало на промену ваших пословних планова, а колико је утицало на промену планова када су празници у питању?

- Тужне вести затекле су ме усред завршних припрема за концерте у Београдској арени и одмах сам у договору са организаторима померила термине. Просто, сматрала сам да у том тренутку није време за песму, да ми је место уз моју породицу, иако знам да је моја покојна свекрва Марта изузетно волела то што ја певам и да би њена жеља била да се ништа не отказује. Пратила сам своје срце и осећај, и знала сам да не бих могла да будем срећна као што би концерт то од мене захтевао. Знам да су многи разочарани, да су планирали пут и одморе према мојим концертима и жао ми је због тога, ја ћу се током ове године потрудити да им то надокнадим на све могуће начине. Све ово довело је до тога да смо и католички Божић и Нову годину дочекали заједно, а тако ће бити и за православни Божић.

Како ћете ове године обележити Божић због свега што се десило? Да ли ћете бити код родитеља у Касидолу, што сте чинили претходних година?

- Биће нешто другачије овога пута јер дефинитивно остајем у Бечу. Декорисаћу кућу као и увек, отићи ћу до цркве, испоштоваћемо све обичаје свечано и достојанствено.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas