Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дејвид Бекам открио да Викторија свакодневно једе исту храну: " У браку сам са неким ко једе исто последњих 25 година"

Дејвид Бекам је испричао је да су он и супруга Викторија Бекам само једном делили исти оброк током целог брака

1674059986_profimedia-0469031256.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Њихов брак важи за један од најчвршћих у свету познатих, деле четворо деце, вилу у Лондону и раскошан начин живота, али постоји једна ствар коју Викторија и Дејвид Бекам не деле - њихови оброци.

 Викторија (48) једе исту храну, сваког дана, вец́ 25 година. Дејвид је рекао да се сец́а да је Викторија само једном делила оброк са њим за све време њиховог брака

Прочитајте још: ''У ИСТО ВРЕМЕ САМ СРЕЋНА И ПРЕСТРАВЉЕНА '': Годину дана након губитка бебе, певачица објавила прелепе вести (ВИДЕО)

- Постајем прилично емотиван у вези са храном и вином. Када једем нешто што је лепо, желим да то сви пробају. Нажалост, у браку сам са неким ко једе исто последњих 25 година. Од када сам упознао Викторију, она једе само рибу са роштиља, поврц́е на пари. Врло ретко ц́е одступити од тога - рекоа је Дејвид, преноси Миррор.

Звезда се потом присетила да је својевремено модна икона Викторија (47) опустила своју уобичајену исхрану и уживала у залогају или два са тањира свог мужа.

- Једини пут када је пробала нешто што је било на мом тањиру је када је била трудна са Харпер, и то је било нешто најневероватније. То је била једна од мојих омиљених вечери. Не могу да се сетим шта је то било, али знам да то није јела од тада - радо се сец́ао Дејвид.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas