Oglas
· · Komentari: 0

Dejvid Bekam otkrio da Viktorija svakodnevno jede istu hranu: " U braku sam sa nekim ko jede isto poslednjih 25 godina"

Dejvid Bekam je ispričao je da su on i supruga Viktorija Bekam samo jednom delili isti obrok tokom celog braka

1674059986_profimedia-0469031256.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

NJihov brak važi za jedan od najčvršćih u svetu poznatih, dele četvoro dece, vilu u Londonu i raskošan način života, ali postoji jedna stvar koju Viktorija i Dejvid Bekam ne dele - njihovi obroci.

 Viktorija (48) jede istu hranu, svakog dana, već 25 godina. Dejvid je rekao da se seća da je Viktorija samo jednom delila obrok sa njim za sve vreme njihovog braka

Pročitajte još: ''U ISTO VREME SAM SREĆNA I PRESTRAVLJENA '': Godinu dana nakon gubitka bebe, pevačica objavila prelepe vesti (VIDEO)

- Postajem prilično emotivan u vezi sa hranom i vinom. Kada jedem nešto što je lepo, želim da to svi probaju. Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede isto poslednjih 25 godina. Od kada sam upoznao Viktoriju, ona jede samo ribu sa roštilja, povrće na pari. Vrlo retko će odstupiti od toga - rekoa je Dejvid, prenosi Mirror.

Zvezda se potom prisetila da je svojevremeno modna ikona Viktorija (47) opustila svoju uobičajenu ishranu i uživala u zalogaju ili dva sa tanjira svog muža.

- Jedini put kada je probala nešto što je bilo na mom tanjiru je kada je bila trudna sa Harper, i to je bilo nešto najneverovatnije. To je bila jedna od mojih omiljenih večeri. Ne mogu da se setim šta je to bilo, ali znam da to nije jela od tada - rado se sećao Dejvid.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas