· · Коментари: 0

Дејвид и Викторија Бекам МУКУ МУЧЕ СА КУЋОМ: Платили је милионе, а тераса само што се не сруши! (ФОТО)

Градској кући Дејвида и Викторије Бекам у Лондону вредној 37 милиона евра су потребне структуралне поправке јер постоји опасност да се уруши подигнута тераса.

1644832004_profimedia-0235426148.jpg
Фото: Профимедиа

Кућа у Холанд Парку претрпела је хабање захваљујући својој импресивној старости и у лошем је структурном стању.

Власник ФК Интер Мајамија Дејвид (46) и бивша Спајс грл Викторија (47) живе у пространој породичној кући са својом децом. Упркос томе што је 2016. године уложено додатних 10 милиона евра у реновирање викторијанског имања, изгледа да је кући вредној 37 милиона фунти потребна додатна пажња.

Прочитајте још: НИ НАЛИК ДАНАШЊЕМ ЛУКСУЗУ: Погледајте како је изгледала прва кућа Дејвида и Викторије Бекам (ФОТО)

Дом, који има затворени базен и вински подрум, претходно је реновиран како би се створиле одвојене одаје, где је син Бруклин (22) живео пре него што се преселио са својом вереницом Николом Пелц. Врхунски дизајнер ентеријера Кели Хопен напорно је радила да трансформише простор, пре него што је Роси Униак преузела посао да заврши посао.

Фото: Профимедиа

Али сада се каже да је кући потребна хитна поправка, коју Бекамови желе одмах да ураде, како би избегли будуће трошкове.

Фото: Профимедиа

Како наводи Маил Он Сундаи, дом је у "лошем структурном стању због хабања од старости". Међутим, због статуса зграде, пар не може да „уради ништа без одобрења локалног већа“. Моћни пар купио је четвороспратну кућу 2013. године као алтернативни дом у центру града за њихово имање у Хертфордширу. Дејвид и Викторија су морали да поднесу бројне апликације за планирање када су га први пут купили да би добили дозволу да га промене.

Фото: Профимедиа

Било је потребно три године да се грађевински радови заврше, а породица се уселила у сада шестособну кућу 2016. године. Седма спаваћа соба је претворена у приватну гардеробу за Дејвидову и Викторијину препуну гардеробу.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.