Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пре 20 година се причало да ју је преварио, а сада по први пут јавно говоре о томе: Дејвид и Викторија Бекам о најтежим тренуцима у браку - "Не знам како смо то преживели"

Дејвид и Викторија Бекам су први пут искрено причали о тренуцима када је њихв брак био погођен причама о Дејвидовој наовдној афери 2004. године.

1696404928_profimedia-0810595902.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Дејвид и Викторија Бекам прекинули су ц́утање на тврдње да је фудбалска звезда имала аферу са његовом бившом помоц́ницом Ребеком Лус - скоро 20 година након што су те тврдње изнете, пише Миррор.

Фудбалерова помоћница Ребека је тада тврдила да је имала везу са њим док је он играо за Реал Мадрид. Дејвид, који је био погођен наводима о аферама са другим женама, описао је те тврдње као "смешне" у то време.

Ребека је себе описала као Давидову "другу жену" и имала је низ ТВ и јавних наступа након што је изнела оптужбе. Сада су и Дејвид и Викторија први пут проговорили о оптужбама и описали како је то утицало на њихов брак.

У новом Нетфликс документарцу постављено им је питање како су се носили са причама о неверству:

- Било је неких ужасних прича са којима је било тешко изац́и на крај. То је био први пут да смо Викторија и ја били стављени под такав притисак у нашем браку - почео је причу Дејвид, а Викторија је наставила:

- То нам је био најтежи период. Јер се осец́ало као да је свет против нас. И ево у чему је ствар, били смо једни против других, да будем потпуно искрена. Осец́ало се као да смо против свих других, али били смо заједно, били смо повезани. Имали смо једно друго. Али када смо били у Шпанији, није се баш осец́ало да имамо једно друго. И то је тужно. Не могу ни да почнем да вам говорим колико је било тешко и како је то утицало на мене.

Дејвид је тада био сам у Шпанији, одвојен од породице, па је све било још теже.

- Мислим да смо обоје у том тренутку осец́али да не губимо једно друго, али се давимо. Било је дана када бих се будио и размишљао како ц́у на посао? Како ц́у ушетати на тај терен за тренинг? Како ц́у изгледати као да ништа није у реду. Било ми је физички мука сваки дан. Кад сам отворио очи.

На питање режисера како су преживели, Бекам додаје:

- Не знам како смо то преживели, искрено. Викторија ми је све. Било је невероватно тешко видети је повређену. Али ми смо борци. И у то време смо морали смо да се боримо једни за друге, морали смо да се боримо за своју породицу. А оно што смо имали вредело је да се боримо. Али на крају крајева, то је наш приватни живот - рекао је славни фубалер.

Упркос тешком времену, Дејвид и Викторија су недавно прославили 25 година брака.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas