Oglas
· · Komentari: 0

Pre 20 godina se pričalo da ju je prevario, a sada po prvi put javno govore o tome: Dejvid i Viktorija Bekam o najtežim trenucima u braku - "Ne znam kako smo to preživeli"

Dejvid i Viktorija Bekam su prvi put iskreno pričali o trenucima kada je njihv brak bio pogođen pričama o Dejvidovoj naovdnoj aferi 2004. godine.

1696404928_profimedia-0810595902.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dejvid i Viktorija Bekam prekinuli su ćutanje na tvrdnje da je fudbalska zvezda imala aferu sa njegovom bivšom pomoćnicom Rebekom Lus - skoro 20 godina nakon što su te tvrdnje iznete, piše Mirror.

Fudbalerova pomoćnica Rebeka je tada tvrdila da je imala vezu sa njim dok je on igrao za Real Madrid. Dejvid, koji je bio pogođen navodima o aferama sa drugim ženama, opisao je te tvrdnje kao "smešne" u to vreme.

Rebeka je sebe opisala kao Davidovu "drugu ženu" i imala je niz TV i javnih nastupa nakon što je iznela optužbe. Sada su i Dejvid i Viktorija prvi put progovorili o optužbama i opisali kako je to uticalo na njihov brak.

U novom Netfliks dokumentarcu postavljeno im je pitanje kako su se nosili sa pričama o neverstvu:

- Bilo je nekih užasnih priča sa kojima je bilo teško izaći na kraj. To je bio prvi put da smo Viktorija i ja bili stavljeni pod takav pritisak u našem braku - počeo je priču Dejvid, a Viktorija je nastavila:

- To nam je bio najteži period. Jer se osećalo kao da je svet protiv nas. I evo u čemu je stvar, bili smo jedni protiv drugih, da budem potpuno iskrena. Osećalo se kao da smo protiv svih drugih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani. Imali smo jedno drugo. Ali kada smo bili u Španiji, nije se baš osećalo da imamo jedno drugo. I to je tužno. Ne mogu ni da počnem da vam govorim koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene.

Dejvid je tada bio sam u Španiji, odvojen od porodice, pa je sve bilo još teže.

- Mislim da smo oboje u tom trenutku osećali da ne gubimo jedno drugo, ali se davimo. Bilo je dana kada bih se budio i razmišljao kako ću na posao? Kako ću ušetati na taj teren za trening? Kako ću izgledati kao da ništa nije u redu. Bilo mi je fizički muka svaki dan. Kad sam otvorio oči.

Na pitanje režisera kako su preživeli, Bekam dodaje:

- Ne znam kako smo to preživeli, iskreno. Viktorija mi je sve. Bilo je neverovatno teško videti je povređenu. Ali mi smo borci. I u to vreme smo morali smo da se borimo jedni za druge, morali smo da se borimo za svoju porodicu. A ono što smo imali vredelo je da se borimo. Ali na kraju krajeva, to je naš privatni život - rekao je slavni fubaler.

Uprkos teškom vremenu, Dejvid i Viktorija su nedavno proslavili 25 godina braka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas