Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Деми Мур ОПЕТ СРЕЋНА У ЉУБАВИ: После три брака и љубавних крахова, овај партнер вратио јој је осмех на лице! (ФОТО)

Глумица Деми Мур, након развода од трећег супруга Ештона Кучера, наводно је поново заљубљена и то у швајцарског кувара Данијела Хума, власника ланца ексклузивних ресторана широм света.

1649081032_demi.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Е! Ред Царпет & Аwард Схоwс
Oglas

Пар је први пут снимљен почетком марта, на ревији модне куће Клои током Недеље моде у Паризу, а заједно су снимљени и током изласка из истог хотела у ком су тада одсели.

Прочитајте још: Драгана Мирковић важи за једну од најуспешнији певачица на Балкану, а овако је изгледала на почетку каријере (ФОТО/ВИДЕО)

Хум је власник ланца елитних ресторана "НоМад", као и ресторана "Давиес анд Броок" у Лондону, а пре три године повезивали су га с Лорин Паувел Џобс, удовицом Стива Џобса. Виђен је и у друштву Меган Маркл пре него што се удала за принца Харија, а сада је пронашао љубав са 13 година старијом глумицом.

Мур је пре швајцарског кувара била осам година у браку с Ештоном Кучером, после кога је имала јако болан период опоравка о коме је брујао цео Холивуд! Иза себе има и дугогодишњи брак с глумцем Брусом Вилисом, у којем је родила три ћерке, и с којим је остала у сјајним односима. Пре него је упознала Бруса и с њим засновала породицу, Деми је била пет година у браку с музичарем Фредијем Муром.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas