Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Детаљ који леди крв у жилама: Последњи снимак Ксеније Пајчин и Филипа Каписоде наслутио трагедију? (ВИДЕО)

Навршава се 12 година од смрти певачице

1647329378_ksenija.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Сматрана је једном од најлепших девојака, а трагично је настрадала 2010. године, када ју је њен тадашњи дечко, црногорски манекен Филип Каписода, убио у њеном стану, а потом извршио самоубиство.

Прочитајте још: "Имала сам трему": Цеца о првом наступу Анастасије, а открила и да ли је тренутно заљубљена

Рођена је у Београду 1977. године. Још када је била средњошколка почела је да се бави плесом, а убрзо и певањем.

Њен таленат је уочио фронтмен групе "Дуцк", Дамир Радоичић Дача, са којим је снимила песму "Дачо, волим те", песмом стекла велику популарност и постаје једна од икона 90-их година.

Ксенија је самосталну каријеру започела 1997. године. Посебно су се издвојиле песме "Сексуалност" и "Када ја ти чувам леђа", као и "Свиђа ми се он".

Трагедија

Везу са Филипом Каписодом започела је 2008. године. Ова љубавна веза имала је бројне турбуленције, а на крају и фатални исход. Раскинули су 2009. године, да би се следеће помирили. Наредна, 2010. година, била је кобна. Филип је након свађе пуцао на Кеснију у стану на Вождовцу, а потом извршио самоубиство.

Спекулација има и дан данас, а последњи снимак заједничког госотвања овог пара, многе је навело на спекулације да је Филип физички злостављао Ксенију,јер се у једној емисји појавила сва у модрицама.

Последње госотвање младе певачице, изазвало је лавину коментара и нико није могао да наслути трагедију, јер је тада у емисији Филип приредио невероватно изненађење, када је изненадио са великим букетом цвећа.

Прочитајте још: Брус Вилис болестан: Нове информације о здрављу холивудског глумца

Шта се одиграло у стану на Вождовцу и због чега је дошло до трагичног исхода, остало је трагедија пуних 12 година.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas