Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕТАЉИ 96. ДОДЕЛЕ ОСКАРА: Церемонију ће по ЧЕТВРТИ пут водити познати глумац, а ево које ће БОЈЕ бити тепих ове године

Оскар је награда за уметнички и технички рад у филмској индустрији, а многи је сматрају најпрестижнијом и најзначајнијом наградом у индустрији забаве широм света

1709808131_Foto-Shutterstock-Oskar.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У ноћи између недеље и понедељка, по нашем времену, биће одржана 96. додела награда "Оскар" у чувеном "Долби" театру у Холивуду, а под водитељском палицом Џимија Кимела.

Оскар је награда за уметнички и технички рад у филмској индустрији, а многи је сматрају најпрестижнијом и најзначајнијом наградом у индустрији забаве широм света.

За само четири дана, 11. марта, одржаће се додела "Оскара" коју ће ове године водити глумац Џими Кимел, који се четврти пут налази у овој улози.

Што се тиче презентера, у питању су имена попут Зендеје, Николаса Кејџа, Џејми Ли Куртис, Брендана Фрејзера, Метјуа Меконахија, Мишел Јео, Ал Паћина, Мишел Фајфер, Бед Баније, Џенифер Лоренс, Криса Хемсворта...

И ове, као и претходне године, неки од прошлогодишњих победника ће уручити награду овогодишњим.

Категорија за најбољу песму ће бити права посластица, а нека од добро знана лица која ће изводити песме номиноване које су номиноване за престижну награду су Џон Батист, Беки Џи, Били Ајлиш и њен брат Финијал О'Конел, Скот Џорџ и „Тхе Осаге Сингерс", Рајан Гослинг и Марк Ронсон.

Крем Холивуда је прошли пут до Долбија корачао по тепиху боје шампањца. Разматрало се и о боји чоколаде, али пенушави напитак ипак је победио. Ове године, међутим, тепих је „враћен" у црвено.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas