Oglas
· · Komentari: 0

DETALJI 96. DODELE OSKARA: Ceremoniju će po ČETVRTI put voditi poznati glumac, a evo koje će BOJE biti tepih ove godine

Oskar je nagrada za umetnički i tehnički rad u filmskoj industriji, a mnogi je smatraju najprestižnijom i najznačajnijom nagradom u industriji zabave širom sveta

1709808131_Foto-Shutterstock-Oskar.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

U noći između nedelje i ponedeljka, po našem vremenu, biće održana 96. dodela nagrada "Oskar" u čuvenom "Dolbi" teatru u Holivudu, a pod voditeljskom palicom Džimija Kimela.

Oskar je nagrada za umetnički i tehnički rad u filmskoj industriji, a mnogi je smatraju najprestižnijom i najznačajnijom nagradom u industriji zabave širom sveta.

Za samo četiri dana, 11. marta, održaće se dodela "Oskara" koju će ove godine voditi glumac Džimi Kimel, koji se četvrti put nalazi u ovoj ulozi.

Što se tiče prezentera, u pitanju su imena poput Zendeje, Nikolasa Kejdža, Džejmi Li Kurtis, Brendana Frejzera, Metjua Mekonahija, Mišel Jeo, Al Paćina, Mišel Fajfer, Bed Banije, Dženifer Lorens, Krisa Hemsvorta...

I ove, kao i prethodne godine, neki od prošlogodišnjih pobednika će uručiti nagradu ovogodišnjim.

Kategorija za najbolju pesmu će biti prava poslastica, a neka od dobro znana lica koja će izvoditi pesme nominovane koje su nominovane za prestižnu nagradu su Džon Batist, Beki Dži, Bili Ajliš i njen brat Finijal O'Konel, Skot Džordž i „The Osage Singers", Rajan Gosling i Mark Ronson.

Krem Holivuda je prošli put do Dolbija koračao po tepihu boje šampanjca. Razmatralo se i o boji čokolade, ali penušavi napitak ipak je pobedio. Ove godine, međutim, tepih je „vraćen" u crveno.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas