Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕТАЉИ смрти ћерке Елвиса Прислија: Потписала наредбу о ЗАБРАНИ оживљавања

Лиса Мери Присли преминула је након другог срчаног застоја

1673781180_Foto-Profimedia-Lisa-Prisli.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Породица Лисе Мери Присли наводно је потписала налог да је не оживљавају пре него што је умрла након другог срчаног застоја у болници, јављају страни медији.

Певачица је проглашена мождано мртвом након што је хитно превезена у болницу у четвртак, због чега су је лекари ставили у медицински индуковану кому, пише Пеопле.

Међутим, с вестима о њеном критичном стању, Лисина породица одлучила је да потпише налог којим забрањују оживљавање у случају да дође до поновног срчаног застоја.

Прочитајте још: ЈЕДАН СИМПТОМ ОСЕТИЛО ЈЕ ЧАК 70 ОДСТО ЖЕНА, МЕСЕЦ ДАНА ПРЕ СРЧАНОГ УДАРА: Ћерка краља рока недавно је преминула од последица

Иначе, наредба о забрани оживљавања (ДНР) правно је обавезујући налог који потписује лекар на захтев пацијента. Ова одредба постоји како би се поштовале жеље пацијента о неспровођењу кардиопулмоналног оживљавања или напредног одржавања живота ако би дошло до застоја срца или дисања.

Лиса је доживела два срчана застоја, а након другог је проглашена мртвом. Није познато колико је дуго била без кисеоника након што ју је спремачица пронашла без свести у спаваћој соби у четвртак ујутру.

"Тешка срца морам да поделим тужну вест да нас је напустила моја предивна ћерка Лиса Мери", потврдила је Присила у изјави за Пеопле у четвртак увече.

 

Лиса се удавала четири пута, а њени бивши Николас Кејџ, Мајкл Локвуд и званична страница Мајкла Џексона врло емотивно су се опростили од ње.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas