Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Детаљи упознавања Вељка и Богдане Ражнатовић: "Одбила сам га јер сам знала какав је"

Богдана Ражнатовић открила како се упознала са Вељком

1706099129_Foto-Ataimages.rs-Veljko-i-Bogdana.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Љубавна прича Вељка и Богдане почела је одбијањем са Богданине стране, након чега су се развила осећања.

Ове детаље Цецина снајка открила је у емисији "Цеца Схоw", на "Блиц" телевизији.

- Упознавање са Вељком било је јединствено од самог почетка, што је довело до невероватне повезаности и на крају до тога да створимо невероватну љубав и породицу која је за нас велики благослов.

- Почело је тако што сам га одбила, јер сам знала какав је. То је код њега пробудило само већу жељу за мном, касније је то прерасло у велику љубав - рекла је Богдана.

Да подсетимо, Богдана и Вељко Ражнатовић чекају трећег сина, а она блиста у трудноћи.

Богдана и Вељко имају два сина, малог Жељка и Крстана, а ускоро стиже и трећи наследник ком ће дати име Илијан.

Лепе труднице Богдане нема често у јавности, с обзиром на то да се, за разлику од остатка породице, не експонира и углавном воли да задржи своју интиму за себе.

Она је са супругом била на обележавању помена Жељку Ражнатовићу Аркану, а онда се појавила и на премијери филма "Недеља".

Богдана није била на црвеном тепиху заједно са Анастасијом и Светланом Цецом Ражнатовић. Њу смо усликали у сали тик пред почетка премијере филма, а многи су коментарисали да Цецина снајка блиста у трудноћи.

Иначе, Богдана Ражнатовић, пре него што се удала за Вељка, бавила се професионално спортом.

Наиме, Била је део јуниорске репрезентације Србије у кошарци која је у Вуковару 2013. године освојила бронзану медаљу на првенству Европе. Са екипом Радивоје Кораћ две године касније освојила титулу првака Србије у кошарци, а затим је са Кораћем била и вицепрвак Женске регионалне лиге и финалиста Купа Милан Цига Васојевић. Ни две веома озбиљне повреде колена нису је спречиле да ниже успехе даље, пре три године донела је одлуку да се ипак повуче.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas