Oglas
· · Komentari: 0

Detalji upoznavanja Veljka i Bogdane Ražnatović: "Odbila sam ga jer sam znala kakav je"

Bogdana Ražnatović otkrila kako se upoznala sa Veljkom

1706099129_Foto-Ataimages.rs-Veljko-i-Bogdana.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

LJubavna priča Veljka i Bogdane počela je odbijanjem sa Bogdanine strane, nakon čega su se razvila osećanja.

Ove detalje Cecina snajka otkrila je u emisiji "Ceca Show", na "Blic" televiziji.

- Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov.

- Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav - rekla je Bogdana.

Da podsetimo, Bogdana i Veljko Ražnatović čekaju trećeg sina, a ona blista u trudnoći.

Bogdana i Veljko imaju dva sina, malog Željka i Krstana, a uskoro stiže i treći naslednik kom će dati ime Ilijan.

Lepe trudnice Bogdane nema često u javnosti, s obzirom na to da se, za razliku od ostatka porodice, ne eksponira i uglavnom voli da zadrži svoju intimu za sebe.

Ona je sa suprugom bila na obeležavanju pomena Željku Ražnatoviću Arkanu, a onda se pojavila i na premijeri filma "Nedelja".

Bogdana nije bila na crvenom tepihu zajedno sa Anastasijom i Svetlanom Cecom Ražnatović. NJu smo uslikali u sali tik pred početka premijere filma, a mnogi su komentarisali da Cecina snajka blista u trudnoći.

Inače, Bogdana Ražnatović, pre nego što se udala za Veljka, bavila se profesionalno sportom.

Naime, Bila je deo juniorske reprezentacije Srbije u košarci koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Sa ekipom Radivoje Korać dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Ni dve veoma ozbiljne povrede kolena nisu je sprečile da niže uspehe dalje, pre tri godine donela je odluku da se ipak povuče.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas