Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Добила је име по "НЕБЕСКОЈ ЗВЕЗДИ", а у филму Емира Кустурице, Никол Кидман није глумила због једне ствари

Оскаровка није добила улогу код нашег прослављеног редитеља

1670054436_emir-kusturica-nikol-kidman-profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Никол Кидман, важи за једну од најбољих глумица у Холивуду, што потврђују и њене улоге у филмовима и награде које је освојила. 

Прочитајте још: Пиксијев син, Марко Стојковић, након болног пораза у Катару: ''Поносан сам на свог тату, поносан сам на Србију!'' (ФОТО)

Рођена је 1967. године на Хавајима. Иако је славу стекла као Никол, мало ко зна да је славна глумица добила на рођењу још једно име, Хокулани, што у преводу значи "небеска звезда". Ово необилно име добила је по слончету које је у Зоолошком врту у Хонолулу, рођено исти дан када и она.

Са четири године, заједно са породицом преселила се у Аустралију. Прву улогу добила је 1983. године у филму "Дани грмљавине" и тада је њена каријера кренула узлазном путањом. 

За филм "Мулен руж" 2002. године добила је прву номинацију, за коју је сазнала током снимању филма "Догвил". Ипак, иако те године није успела да узме златну статуу, само годину дана касније Оскар је био у њеним рукама и то за  главну женску улогу у филму "Сати".

Прочитајте још: Након нервног слома који је доживела на сцени, потпуно се повукла: Ево како данас изгледа Нели Фуртадо

Постала је прва аустралијанка која је освојила најпрестижнију холивудску награду. Никол је требала да глуми и у филму "Бели хотел", код нашег прослављеног редитеља Емира Кустурице, али иако је све било договорено, због бомбардовања наше земље 1999. године, до реализације није дошло.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas