Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕКСЛУЗИВНО

Док остали певачи преговарају, највећа БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА Здравко Чолић за дочек Нове године пева у Котору (ФОТО)

Највећа балканска поп-звезда Здравко Чолић певаће за дочек Нове 2022. Године у Котору.

1636113365_zdravko-colic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Како сазнајемо, Туристичка организација општине Котор, која је носилац новогодишњих манифестација у древном граду, потписала је према незваничним информацијама предуговор са Чолићем, једним од водећих регионалних певача.

Прочитајте још: Овако данас изгледа Чолина прва љубав: Здравко је био са ЧУВЕНОМ ГЛУМИЦОМ из "Лепоте порока" (ФОТО)

Чолић ће бити главна Звезда новогодишњег програма који обухвата  манифестације "Од Божића до Бозића" и "Ђечија Нова година", које се одржавају годинама у Котору. Ово је први пут да је Котор одлучио да ангажује поп звезду за дочек уместо рок бендова.

Здравко Чолић први пут пева у Котору за дочек Нове године

Тренутно се у Боки налази најпознатији српски кувар Марко Марић који је годинама радио у у чувеном ресторану “Зенго” од Дубаија И Дохе до Вијетнама И Јапана. Марић је био шеф И у славном мексичком ресторану “Ле Цхиqуе”, а у новембру ће припремати девет азијских јела у ресторану "Лигхтхоусе" у хотелу "Блу Котор Баy". 

Овај хотел је један од омиљених зимских дестинација српских туриста у Боки Которској  због великог спа центра. Некадашњи Врмац је комплетно реновиран и прилагођен за савршен одмор за одрасле. Са друге стране залива у Херцегновском заливу налази се, такође, реновирани “Лазуро”. Некадашњи лазарет је препун српских гостију који су читаве јесени ту долазили на “викенд одмор”.

Прочитајте још: "Без страсти": Здравко Чолић открио са којом певачицом је имао секс аферу!
 
За предстојећи празник Дан државности готово да не могу да се нађу авионске карте из Београда за Тиват.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas