Oglas
· · Komentari: 0

Ovako danas izgleda Čolina prva ljubav: Zdravko je bio sa ČUVENOM GLUMICOM iz "Lepote poroka" (FOTO)

Pevač Zdravko Čolić već skoro 20 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima dve ćerke Unu i Laru.

1632815145_cola.jpg
Foto: Printscreen RTS
Oglas

Čola je početkom 70-ih sreo Jasnu Orneli Beri, u koju se odmah zaljubio, a ona je tek posle 47 godina prvi put govorila o njihovom odnosu.

Poznato je da nikada nije želeo da eksponira svoj privatni život, pa smo samo u retkim prilikama mogli da vidimo kako izgleda njegova saputnica. Tako je bilo i pre ženidbe. Samo retki se sećaju njegovih avantura o kojima su mediji u Jugoslaviji pisali, a jedna od njih bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica.

Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gde su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Jasna je važila za jednu od najlepših devojaka Jugoslavije i, kako se tada pisalo, njena i Zdravkova ljubav bila je iskrena i velika. O tom periodu svedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

Foto: Printscreen

– Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – istakla je ova glumica.

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put nakon ra.ta sreli su se u Beogradu.

– Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači – rekal je tada Jasna i nastavila:

– To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ – zaključila je ona.

NJena najpoznatija uloga je Maca u „Lepoti poroka“, gde ima scenu sa Mimom Karadžićem, u kojoj izgovara rečenicu: „Jesi ti pop ili je*ač.“

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas