Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДОК СУ ГА ЖЕНЕ ОБОЖАВАЛЕ, ОН ЈЕ КРИО ЉУБАВНУ АФЕРУ СА КОЛЕГОМ: Имао је лепоту и славу, а иза себе ЖИВОТ ПРЕПУН ЈАДА (ФОТО)

Кери Грант је имао пет бракова са женама, али сада су откривени нови детаљи о његовој хомосексуалности и вези с колегом глумцем.

1710407225_SFRG.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Холивудска икона, Кери Грант био је глумац који се женио пет пута, последњи пут с чак 46 година млађом женом и био је у везама с бројним лепотицама, укључујући Грејс Кели и Софију Лорен и тако готово три деценије.

Кери је за живота био један од најпожељнијих мушкараца Холивуда, барем га је јавност тако доживљавала, но они који су тврдили да су боље упућени, држали су се својих теза да је његова прича и сексуална оријентација супротна од оне каквом је он приказује.

"Шта он мисли, кога заварава?", изјавила је једном холивудска трачерска колумнисткиња Хеда Хопер која је иначе била без длаке на језику.

Тиме је мислила на бројна шушкања да Кери заправо воли мушкарце и расправа о тој теми траје готово цео један век, а сада је његов близак пријатељ у својим позним годинама испричао да му је дефинитивно рекао како је имао барем једну хомосексуалну љубавну аферу. И то с колегом звездом Рандолфом Скотом, човеком чији је неконвенционалан однос с Грантом увек изазивао чуђење.

Њих двојица су постали нераздвојни у 1930-има, након што су почели да живе заједно у кући на плажи у Малибуу која је названа Бацхелор Халл. Иако је у то време то многима било несхватљиво и чудно, глумци су тврдили да живе заједно како би штедели новац и делили трошкове, што је потрајало десет година.

Према бившем уреднику часописа Фан Биллу Роyцеу, он је био тај који је покренуо осетљиву тему односа Скота и Гранта још давне 1976. године, када је славни глумац имао 72 године и више није био толико забринут за очување свог угледа.

У најновијем броју часописа Ванитy Фаир тако је објављено да је Грант одвојио неколико сати како би признао Ројсу да је био заљубљен у Скота од својих најранијих дана у Холивуду.

"Јеси ли икада чуо за гравитацијски колапс? Неки људи то зову љубављу на први поглед. Ово је било први пут да сам то осетио за било кога", тврди Ројс да му је Кери тако признао.

Рекао је Роyцеу да ни он ни Скот нису хомосексуалци или хетеро него негде између, да су се дружили са женама једнако као и с мушкарцима те да Скот никада није желео Гранта на исти начин на који је Грант желео Скота.

"Није било шансе да би Ренди експериментисао са мном да ме није истински волео на неком дубљем нивоу", признао му је био Кери.

Заправо нико никада није оспоравао да је, за разлику од његове једноставне личности на екрану, Грант био тежак човек огромних контрадикција. Његова весела личност скривала је заправо потиштеност која га је водила у депресију, а уз то Грант је заговарао халуциногену дрогу ЛСД, био је дубоко неуротичан, шокантно шкрт и мрзовољан према својим женама и колегама.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas