Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ђорђе Давид оштро о доласку Цеце Ражнатовић у Звезде Гранда: "Она ће морати да се уклопи са нама, а не ми са њом"

Цеца Ражнатовић нова је чланица жирија Звезде Гранда

1631172443_djordje-david.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Прва
Oglas

Певач Ђорђе Давид већ неколико сезона музичког такмичења "Звезде Гранда" је стални члан жирија, а многе је, па и њега, изненадила вест да ће му нова колегинциа бити фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић. Ђорђе је, с друге стране, веома знатижељан и жели да зна како ће се Цеца снаћи у улози члана жирија:

Прочитајте још: Миломир Марић заражен короном: Познати водитељ открио како се осећа

- Морам да будем искрен да сам био врло изненађен. Навика је чудо и предрасуде су исто тако чудо. Међутим, у претходне две сезоне све моје предрасуде су пале у воду већ код Вики Миљковић, коју сам заволео најстрашније, а раније сам имао потпуно другачије мишљење о њој. Желим да видим и упознам Светлану, да видим каква је, како јој ради мозак, колико је брза у реакцији, колико је спремна да одговори, да уђе у дуел, колико је спремна да подржи и да се супротстави, да се да клинцима јер то они од нас очекују - рекао је рокер.

"Цеца нема мирну енергију"

- Из авиона се види да она нема мирну енергију. Пред камерама је мирна, али ово је други моменат, друга врста изласка пред камере. Ово је нешто што тражи озбиљну дисциплину у смислу да делимо причу испред и иза камера, тачније онога што се дешава кад се повучемо на паузу, то су ствари које раздвајамо. Дешавало се да се у емисији најстрашније нагазимо око кандидата за столом, док смо у зверињаку, један на другога да ударимо. И сам сам имао некотролисане излете у односу на Ану и Снежану, где ме је после био блам и срамота, па сам данима звао да се извињавам. Овде је најважније сачувати главу и одвојити посао и приватно, говорим о нама који смо у зверињаку - истакао је Ђорђе Давид.

- Немојте ништа очекивати у прве две, можда и три емисије. Како год да се зове тај новодошли, он мора да прође топлог зеца и да мудро гледа у шта је ушао. Сигурно се нас пет не прилагођава том новом, већ ће тај нови морати да се уклопи. Говорим вам из личног искуства, јер кад сам дошао овде са ставом 'најјачи сам', био сам мањи од маковог зрна - изјавио је музичар.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas