Oglas
· · Komentari: 0
ISKRENO

Milomir Marić zaražen koronom: Poznati voditelj otkrio kako se oseća

Novinar Milomir Marić zaražen je koronavirusom, a kako navodi za medije, zbog kineske vakcine koju je primio, ima lakše simptome

1631172013_maric.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Marić ističe da je prve znake infekcije primetio pre tri dana, zbog čega je odlučio da se testira.

Pročitajte još: Muž popularne pevačice pretio JOVANI JEREMIĆ: Evo ko je u pitanju (VIDEO)

– Baš sam bio malaksao, samo mi se ležalo. Odmah sam posumnjao da je u pitanju korona. Kada sam dobio pozitivan test, nisam se iznenadio. Pa, svi su zaraženi, tako da i ne znam gde sam zakačio virus. Potom sam otišao na Infektivnu kliniku kod direktora dr Gorana Stevanovića i on mi je nakon pregleda dao jake lekove koji neutrališu virus. Pijem i probiotike… Zasada nema potrebe za hospitalizacijom – rekao je Marić.

Marić zabrinut za svoje zdravlje

Ono što ga najviše brine jeste da li će se klinička slika promeniti u narednim danima, ali kako navodi, pozitivan duh ne gubi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Korša (@keti014)

– Izgubio sam apetit! Iako mi kući daju neke tople supice, ne uzmem ni dve kašike. Jednostavno, nije mi do hrane. Samo ležim i ne mrdam se – kaže Marić.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas