Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ђорђе Давид по први пут о несрећи у Северној Македонији: "Изашао сам из аута, то што сам видео било је страшно" (ВИДЕО)

Ђорђе Давид је пре скоро две недеље доживео саобраћајну незгоду у Северној Македонији

1706859403_djordje_david_01022024_0108.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Ђорђе је стигао у Београд, а јуче је одржао конференцију за медије поводом немилог догађаја у коме је сплетом трагичних околности на аутопуту усмртио жену.

- Добар дан свима. Прво хоћу да јавно, први пут, изјавим саучешће господину који је изгубио супругу у овој ружној причи. Његова ћерка је седела за воланом и ушли су у супротну траку. Не знам да ли јој је купио ауто или дао, али она је тек положила возачки испит, а после кратког времена је доживела све ово. Најискреније се саосећам. Желећу једног дана да је обрадујем. Сећам се када сам први пут сео за волан то је исто као да си ставио метак у цев. То су стари филмови у мојој глави које не могу да опишем речима - почео је он и наставио.

Ђорђе објашњава да колико год био јак психички, ово га је потпуно сломило:

- Мислим да сам један од најјачих када је психа у питању, али су ово ствари које те поломе као шибицу. То је нешто с чим ћу се ја борити, морам себи да направим изазов и да будем што јачи. То је сад моја борба са самим собом, увек сам био победник, бићу и сад - нагласио је Ђорђе Давид.

- Неких десетак дана сам био тамо, имао сам обавезе у виду вештачења, радили су трагове кочења итд, имао сам велику помоћ од самог старта од двоје људи доле. Имам адвоката који ме је заступао тамо, имам га и овде у Београду. Једном месечно ћу морати да се јавим у Тужилаштво или када буду они наложили, то је моја обавеза сада - рекао је он и додао:

- Три четири дана пре немилог догађаја све је ишло супер, био сам срећан и поносан на себе и на бенд, јављао сам се кући... У суботу ујутру када сам кренуо, била је ненормална олуја и вејавица која је била баш изненађење. Стигли смо у Скопље, попили смо кафу, негде око 7:15 увече сам кренуо за Београд, негде око 2.400 метара пред границом се та прича десила. Тој причи је предходило то да је девојка ушла у супротну траку аутопута и директно се сударила са аутомобилом где су сви повређени, не знам шта је последња информација. Особа која је била у аутомобилу који је погрешио правац, мајка девојке која је била за воланом, из тоталног шока жена је изашла напоље, не знам шта се десило ни како. Била је неповређена или са лакшим повредама, ја из једног снопа светлосног који ми је дошао са десне стране, од пумпе која се налазила са десне стране, ушао сам у тотални мрак. У том тренутку сам улетео у облаке магле, смањио сам брзину и у једном тренутку ми се учинило да нешто није океј. Све се десило у секунди. Ја сам скренуо десно да сиђем са аутопута да промашим све што се око мене налазило, та несрећа, приметио сам жену са белим капутом и то се десило. Ауто када се зауставио, ја сам исконтролисао себе, изашао из аута, то што сам видео то је било страшно. Нисам знао шта се дешава. Видео сам човека ком је глава била отворена, мислио сам да сам њега ударио. Мене су одвезли у болницу, после су ми рекли да сам ударио жену - рекао је Ђорђе Давид.

Више о томе шта је рекао на конференцији можете да чујете у видеу:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas