Oglas
Oglas
· · Коментари: 3

Ђорђе Давид прокоментарисао наступ Аце Лукаса на избору "Песме за Евровизију": "Није му требало све то"

Глумац и музичар дао своје мишљење о избору представника

1646726602_djordje-david.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/РТС
Oglas

Музичар Ђорђе Давид гостовао је у ревијалном делу "Песме за Евровизију", на којој је победила Констракта, а сад се дотакао такмичења, победнице, али и финалисте Аце Лукаса.

Прочитајте још: Планирали СВАДБУ, а уследио РАСКИД: Певача МАГЛА БЕНДА и његова вереница Јована јоцић изненадила јавност објавом (ФОТО)

- Не знам ко је Лукаса наговорио на то, он је огромна звезда да дозволи себи такву врсту луксуза. Да не причамо сад овако или онако... Ко год да нас представља требало би да добије ветар у леђа. Нема ни говора о намештаљки, та прича је маркетинг. Он је озбиљна балканска звезда, њему није требало све то - поручио је музичар.

- Много је било тешко изнети песму, још на италијанском, још тако енергично, брзо, попут Еминема... (смех) Стално лакирам нокте, инспирација је из седамдесетих, то радим од моје 17. године. Београд је пре 30 година био много отворенији за те ствари, људи осуђују, идемо у рикверц - рекао је Ђорђе.

Констракта је занимљива

Он је потом прокоментарисао победицу музичког такмичења, која ће представљати Србију на Евровизији у Италији.

- Констракта је концепт варијанта, може да буде интересантна свету. Мислим да би требало да се врати певање на велика врата, а не тако да се иде. Сара ми се више допала. Њен наступ је нешто попут уводних шпица из 007 филмова. И Зорја ми је била боља, и Ангелина. Тијана Дапчевић је била добра, Ана Станић, желеле су да направе хитове, нешто што ће остати - додао је.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas