Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Довољно је само да се енергије поклопе": Водитељка Марија Вељковић ужива у љубави са Растком Јанковићем - "Погледајте колико је леп и шармантан"

Водитељка и глумац се труде да искористе сваки тренутак заједно

1667649662_Foto-Printscreen-Instagram-mare.veljkovic-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - маре.вељковиц, Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Марија Вељковић је некон развода брака који је трајао десет година, срећу пронашла са глумцем Растком Јанковићем. Њих своје су привукли велику пажњу јавности када су обелоданили своју везу, међутим, сматрају да то није било потребно.

"Када би свако од нас водио рачуна о својој љубави, о свом животу, можда ова наша љубав не би направила толики 'бум' као што јесте", истакла је Марија за "Блиц".

Растко је водитељку освојио својом лепотом и интелигенцијом.

"Па погледајте колико је леп, а не знате колико је шармантан."

Глумац је нагласио колико цени искреност и једноставност.

"Француска школа осамдесетих, васпитање. Једноставност, кад је човек једноставан, ведар, то је добар приступ, кад се много не филозофира, него кад је искрено. Мислим да је теже наћи неког ко није прошао пластичну операцију, то је мало тежа опција. Али те неке наше генерације, које су осетиле мало стару Југу, с њима можеш да се споразумеш", искрен је био глумац.

 

Прочитајте још: "Волела би да се УДА у некој шуми": Мајка Теодоре Џехверовић открила како је њена ЋЕРКА замислила своје венчање

Водитељка сматра да је најбитније да се енергије поклопе, а поред тога истакла је да цени подршку и поштовање.

"Ја мислим да је довољно само да се препознате, да се енергије поклопе. Поред енергије и емоција, најбитнији су подршка и поштовање. Када имате неког поред себе, када сте у вези, када је љубав у питању, онда уз то иде и искреност. Нас двоје смо довољно искрени да све можемо да кажемо једно другом", закључила је Марија за поменути медиј.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas