Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Драгана Мирковић открила шта је ПОКРЕЋЕ: "Ово за мене није ПОСАО, то је ЉУБАВ"

Певачица искрено о својим успесима

1669795057_Foto-Ataimages.rs-Dragana-Mirkovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Драгана Мирковић је организовала снимање новогодишњег програма и том приликом открила шта је то што је покреће, као и по чему ће памтити ову годину.

"Само је једна истина, а то је да је поента у љубави, према публици, музици, људима, ја се обрадујем када вас видим. Фанови су ме уценили да кажем да ћу годину памтити по својим рекордима, било је дивног дружења, дивних концерата, чињеница је да су свуда оборени рекорди. Пресрећна сам, после толико година у овом послу, улазим у годину јубилеја, ово за мене није посао, то је љубав", преноси "Курир".

Прочитајте још: Он је БИВШИ ДЕЧКО Милице Тодоровић: Снимио један хит и нестао, а данас изгледа потпуно другачије (ФОТО)

Она је недавно имала наступ по киши и јако лошем времену, што је изненадило њене фанове.

"Нико није био за то да изађем да певам, ја сам их мало преварила, рекла сам да ме пусте да се јавим људима, сви покисли, хладно је било, грмело... Ја сам знала када изађем на сцену, нико ме одатле неће пустити. Макар шта да пада са неба, рекла сам да ћу бити ту, певали смо док смо издржали. Моја хаљина је покупила сву воду са бине, али таква атмосфера је била, енергија, толико емоција. Тако је било кроз читаво лето, наставили смо у јесен, шта да кажем, била је година рекорда", рекла је певачица.

Што се тиче њене деце, они су се повукли из јавности, а Драгани је једино битно да су они срећни.

"Син не воли да буде виђен, али сви га виде. Ћерка се повукла, њој је то било превише, она је ипак женско, он се насмеје на неке ствари, није залуђен мрежама. Њој је непријатно да је има на порталима, ја нисам утицала на њу, пренела сам само њену објаву. Мени је само битно да су ми они срећни, ја ћу бити најбоља могућа свекрва и ташта", истакла је, па открила још детаља о наследницима:

"Они већ сада живе засебно, обоје су на факултетима у Бечу, живе у одвојеним становима, нису са мном, али сваки тренутак користе да виде маму и тату. Направили смо за њих неке замкице у доврцу, ођедном сви долазе у дворац и Беч није занимљив."

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas