· · Коментари: 1
певачица

Драма на наступу Јелена Карлеуше: "Најавила је последњу песму, а онда је уследила евакуација"

На наступу Јелене Карлеуше у Бањалуци одиграла се права драма када је стигла анонимна дојава о постављеној бомби

1660124598_c4b5a09b1c06956d8e3a760ca579e3d72523791f.jpg
Фото: Ата имагес

Јелена Карлеуша одржала је концерт у Бањалуци, а пред сам крај спектакуларног наступа, који ни киша није могла да спречи, стигла је анонимна дојава о бомби. Како пишу босански медији, дојава је стигла десетак минута пре поноћи, а након тога је извршен противдиверзиони преглед и њиме је установљено да нема опасности.

- Карлеуша је најавила последњу песму и отпевала је. Онда је упала полиција и извршила евакуацију - рекао је један Бањалучанин, који је био на концерту, преносе Независненовине.

Прочитајте још: Како изгледа ћерка чувеног Тифе: Израсла је у праву лепотицу, а животни позив пронашла је у музици (ФОТО)

Из полиције је саопштено да њихови припадници раде на расвјетљавању ове лажне пријаве и откривању оног ко ју је упутио.

- Полицијску управу Бањалука, синоћ око 23.50, телефоном је позвало непознато лице и пријавило да је у Бањалуци у тоалету угоститељског објекта у насељу Ада постављена експлозивна направа. Извршеним проверама и ПДЗ прегледом утврђено је да се ради о лажној пријави - навели су из Полицијске управе Бањалука.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.