· · Коментари: 0

Како изгледа ћерка чувеног Тифе: Израсла је у праву лепотицу, а животни позив пронашла је у музици (ФОТО)

Наследница некадашњег певача "Бијелог дугмета" права је лепотица

1660117183_tifaaaaa.png
Фото: Јутјуб/принтскрин/ Марко Мрђен

Младен Војичић Тифа певао је у најпознатијим југословенским бендовима попут "Бијелог дугмета" и "Дивљих јагода". Данас води соло каријеру, а у међувремену стекао је велику популарност коју су му донеле невероватне вокалне способности.

Љубав према рок музици пренео је и на наследницу Сару. Она је још одмалена ишла у музичку школу, а данас је певачица бенда који свира метал.

Прочитајте још: Аутфит који још нико није понео као она: Сенидах обучена као светске звезде (ФОТО)

Једном приликом открила је да јој је отац велика подршка, али и да га не уплиће претерано у своју музичку каријеру:

– Никад нисам хтела да оца претерано уплићем у своју музичку каријеру, да се експонирам преко његовог имена. Рекао ми је да је увек ту за све што ми треба, али да треба да се изборим сама. Слажем се с тим, мада у последње време често седнемо увече, попричамо о томе шта смо радили, докле смо стигли и имам његову подршку. Све што снимим, пустим њему да чује, јер ми највише значе његов и мамин коментар. На њиховим лицима одмах видим ваља ли или не оно што урадим- открила је својевремено и додала:

Прочитајте још: ОЛИВИЈА ЊУТН ЏОН првобитно није желела улогу Сенди: Ово је разлог

- Да све радим срцем. Ако се бавите музиком, радите то из срца или немојте радити никако. Увек ми то говори. Други савет је да се од овакве музике тешко може живети у нашој земљи и увек ме саветује да покушавам да се бавим са што више ствари које бих могла искористити, јер никад не знам шта ће ме у животу чекати. Слажем се с тим. Доста сам слична оцу, јер сам велики емотивац, разумемо се, на истим смо таласним дужинама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.