Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДРУГИ ЈОЈ НАШЛИ МУЖА Наташа Тапушковић открила: "Било је врло непријатно"

МУЖ Наташе Тапушковић њена је највећа подршка.

1695072874_23069_natasasolaktapuskovic-glumica2812201015_ig.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Љубав им је отпочела необичним сусретом, а заједничко залагање за породицу ујединило их је, да до данас негују складан однос.

Наташа никада није крила да је много патила као дете разведених родитеља, те је за њу породица била приоритет.

– Родитељи су ми се развели и од моје седме године отац је живео у Београду – испричала је глумица својевремено за Пулс. – Нису се развели под тешким околностима, није било свађе, могла сам то и да разумем, али емотивно нисам могла да прихватим тај губитак. Патила сам због развода родитеља, али мој проблем је био друге природе. Отац је долазио сваког викенда да ме посети. Петак сам једва чекала, а недељу, када би се враћао, мрзела сам све до скоро, док нисам добила своју децу. Тада сам зацелила те ране. Недељом бих слушала звецкање есцајга у другим кућама док се код нас отац спремао да оде - истакла је да јој је осећај заједништва фалио.

На почетку каријере, када је својом лепотом и талентом, показаним у филму "Лајање на звезде", привукла велику пажњу, Наташа је одлучила да се повуче.

– Нисам више била сигурна да ли ћу се бавити овим послом. За месец и по дана савладала сам језик и запослила се као бебиситерка у Болоњи. Нисам била оптерећена тиме шта сам овде била. Добро сам зарађивала, путовала. После годину дана осетила сам да ми недостаје моја земља, људи које волим и вратила сам се. Ни сада ми не би било тешко да радим било шта да преживим. Не бојим се ако глуме нема, могу да се снађем и да издржим и кад немам довољно новца. Да бих се непрестано усавршавала, трудим се да изаберем тежи пут. Самодисциплина ми не дозвољава да помислим да сам нешто много вреднија од других. Нису то специфичне особине глумице, зато ме мало има, па ме нема. Не бих могла дуго да издржим горе – испричала је једном приликом.

Муж Наташе Тапушковић у њен живот ушао је изненада
Муж Наташе Тапушковић у њен живот је ушао када је имала 27 година, али како истиче, тада није трагала за својом другом половином:– Имала сам 27 година и нисам била ни у каквој журби да сретнем „господина правог“, а наравно да ми је било веома непријатно што ме упознају с неким дечком на тај начин. Вукова кума, која је била убеђена да смо једно за друго, организовала је сусрет у „Ступици“, после представе ,,Супермаркет‘“, у којој сам играла. Пружио ми је руку, нисам чула како се зове, само сам помислила: „Аха, ово је мој муж.“ Моји одабири до тада су били сасвим супротни. Он је био толико различит од свих да сам помислила: „Сигурно је то тај.“ Свидео ми се због енергије, благости, топлине, племенитости, квалитета уз које сам могла да дођем до још боље себе – рекла је Наташа у једном интервјуу.

Баш као што су се на неуобичајен начин упознали, тако су и упловили у везу:

– Живео је у Америци и тада је дошао на десет дана. После два-три дана обома нам је било јасно да смо једно другом предодређени. Месец дана касније смо се верили. Сачекали смо да завршим филм „Живот је чудо“ и венчали се после годину дана. Презиме Тапушковић узела сам да бих својој деци у доживљају породице омогућила целовитост. Као дете доживљавала сам мучне сцене у школи када ме питају за име и презиме оца и мајке, а морам да изговорим два различита. Сметало ми је што моја породица није једно, као да смо били распарчани. Не сматрам да је развод страшан, нити имам страх од сопственог, иако не бих волела да се то икада деси, али ми је најважније да моја деца све време гледају наш здрав однос и да што пре науче да буду у дослуху са својом интуицијом. Тако је нормално да се сад кад имам своју породицу, трудим да не понављам неке погрешне обрасце – испричала је глумица.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas