Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Дуги, не брини, рекли су ми да имам 20 одсто шансе, знаш ли шта је 20 одсто?": Небојша Дугалић открио како је изгледао његов ПОСЛЕДЊИ разловор са Жарком Лаушевићем

Жарко Лаушевић није губио наду до последњег тренутка

1700293138_Foto-Ataimages.rs-Laus-i-Nebojsa-Dugalic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Жарко Лаушевић преминуо је у 64. години. Он је изгубио битку од тешке болести, а та вест је јако погодила његову породицу, пријатеље и колеге. Небојша Дугалић је за јутарњи програм ТВ "Прва" говорио је о последњем разговору са глумцем, чије улоге ћемо заувек памтити.

Њих двојица су имлаи прилику да сарађују више пута, а послењи пут је био на снимању филма "Руски конзул". Небојша је објаснио како је то снимање изгледало и како се Жарко понашао иако је знао да нема велике шансе да се избори са својом болешћу.

- Имали смо заиста много прилика да радимо заједно, заиста сам сваки кадар доживљавао као посебну привилегију и благослов. Често се дешавало да прижељкујем у неким захтевним сценама, које је он играо бриљантно, да се деси нека техничка грешка не би ли гледао лепоту његове игре поново. Увек је био маестрално различит, тако посвећен... У "Руском конзулу" играо је лик који одлази, а његова величина је била што када бисмо се год дотакли теме о смрти, шалили бисмо се и смејали. Он је имао снаге да се нашали гледајући у близину свог одласка. Управо је теже када видите човека ванредне снаге, који с таком лакоћом говори о свом одласку - рекао је Дугалић, а онда открио како је изгледао њихов последњи разговор.

- Када сам га позвао да га питам како је, он ми је рекао: "Дуги, не брини, рекли су ми да имам 20 одсто шансе, знаш ли шта је 20 одсто". Затим, смо се шалили на тему тих 20 одсто, и шалили и били озбиљни колико би сваки проценат требало озбиљно да схватимо - објашњавао је глумац.

Дугалић је открио и када су се њих двојица упознали.

- Упознали смо се када смо радили "Време зла", али смо се свакако знали од раније. Неки односи почињу тако лако, када имате утисак да сте наставили неко дружење које је трајало читав живот. Сећам се да при првом сусрету смо напипила бескрај заједничких тема, питања, недоумица, да сам имао осећај као да сам срео брата ког раније нисам имало прилике да упознам - истакао је Дугалић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas