Oglas
· · Komentari: 0

"Dugi, ne brini, rekli su mi da imam 20 odsto šanse, znaš li šta je 20 odsto?": Nebojša Dugalić otkrio kako je izgledao njegov POSLEDNJI razlovor sa Žarkom Lauševićem

Žarko Laušević nije gubio nadu do poslednjeg trenutka

1700293138_Foto-Ataimages.rs-Laus-i-Nebojsa-Dugalic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Žarko Laušević preminuo je u 64. godini. On je izgubio bitku od teške bolesti, a ta vest je jako pogodila njegovu porodicu, prijatelje i kolege. Nebojša Dugalić je za jutarnji program TV "Prva" govorio je o poslednjem razgovoru sa glumcem, čije uloge ćemo zauvek pamtiti.

NJih dvojica su imlai priliku da sarađuju više puta, a poslenji put je bio na snimanju filma "Ruski konzul". Nebojša je objasnio kako je to snimanje izgledalo i kako se Žarko ponašao iako je znao da nema velike šanse da se izbori sa svojom bolešću.

- Imali smo zaista mnogo prilika da radimo zajedno, zaista sam svaki kadar doživljavao kao posebnu privilegiju i blagoslov. Često se dešavalo da priželjkujem u nekim zahtevnim scenama, koje je on igrao briljantno, da se desi neka tehnička greška ne bi li gledao lepotu njegove igre ponovo. Uvek je bio maestralno različit, tako posvećen... U "Ruskom konzulu" igrao je lik koji odlazi, a njegova veličina je bila što kada bismo se god dotakli teme o smrti, šalili bismo se i smejali. On je imao snage da se našali gledajući u blizinu svog odlaska. Upravo je teže kada vidite čoveka vanredne snage, koji s takom lakoćom govori o svom odlasku - rekao je Dugalić, a onda otkrio kako je izgledao njihov poslednji razgovor.

- Kada sam ga pozvao da ga pitam kako je, on mi je rekao: "Dugi, ne brini, rekli su mi da imam 20 odsto šanse, znaš li šta je 20 odsto". Zatim, smo se šalili na temu tih 20 odsto, i šalili i bili ozbiljni koliko bi svaki procenat trebalo ozbiljno da shvatimo - objašnjavao je glumac.

Dugalić je otkrio i kada su se njih dvojica upoznali.

- Upoznali smo se kada smo radili "Vreme zla", ali smo se svakako znali od ranije. Neki odnosi počinju tako lako, kada imate utisak da ste nastavili neko druženje koje je trajalo čitav život. Sećam se da pri prvom susretu smo napipila beskraj zajedničkih tema, pitanja, nedoumica, da sam imao osećaj kao da sam sreo brata kog ranije nisam imalo prilike da upoznam - istakao je Dugalić.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas