· · Коментари: 0

"Дуго смо били у ХОТЕЛУ": Софија Милошевић о животу у Фиренци и плановима за БУДУЋНОСТ

Софија Милошевић и Лука Јовић су коначно пронашли идеалан дом

1669125515_Foto-Printscreen-Instagram-sofijamilo.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - софијамило

Софија Милошевић и Лука Јовић су одлучили да у пролеће стану на "луди камен". Њих двоје су дуго живели у хотелу у Фиренци, пре него што су нашли кућу која је прилагођена њиховим потребама. Софија истиче да су још увеку процесу сређивања, али да су коначно нашли адекватно место за породицу.

"Након дуго, дуго тражења и живота у хотелу коначно смо пронашли овде кућу која нам одговара и недавно се уселили у њу. Приликом одабира места за живот важно нам је било да кућа има доста природног светла и двориште. И даље смо у процесу њеног сређивања, тако да су нам пуне руке посла", испричала је за магазин "Глориа" Софија, која са Луком има синове Алексеја и Теодора, док фудбалер из претходне везе има и најстаријег наследника Давида.

Прочитајте још: "Прошла сам као БОСА по трњу": Гоца Тржан отворила душу - "Имала сам утисак да ми на челу пише ОЛОШ"

Манекенка је била убеђена да ће након Алексеја родити девојчицу, међутим на свет је дошао још један дечак.

"Када сам други пут остала у другом стању, била сам убеђена да носим женско дете. Волела бих искрено да у будућности постанем мама једне девојчице, јер мислим да је доста тројица дечака у једној кући", признала је она.

 

Познати пар већ дуго планира венчање, неђутим, околности су биле такве да је оно морало бити одложено за пролеће 2023. године.

"То је јако дуга прича. Када смо први пут кренули са плановима за венчање десила нам се светска пандемија, тако да заиста нисмо желели да ризикујемо и било кога излажемо потенцијално опасној ситуацији. Након тога догодила се друга трудноћа, па смо све морали да померимо за још неко време, али ево надамо се стварно да нам више ништа неће пореметити планове и да ћемо се венчати на пролеће", закључила је манекенка за поменути магазин.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.