Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Душко Тошиц на КЛИНИЦИ ЗА ПРЕСАЂИВАЊЕ КОСЕ?: Погледајте како изгледа (ФОТО)

Због бурног живота са својом још увек законитом супругом Јленом Карлеушом отишао је на клинику.

1709026748_bata_spasojevic_13112023_0442.JPG
Фото: АТА
Oglas

Бивши фудбалер и фудбалски менаџер Душко Тошић и те како је запажен код припадница лепшег пола, али он свој изглед очито не препушта случају.

Душкова најновија фотографија са угледним турским доктором која је настала на његовој клиници за трансплантацију косе сведочи у прилог томе.

foto

Управо због ове фотографије, многи мисле да је Тошић пресадио косу или да тек планира то да учини. Како се види на истој, супруг Јелене Карлеуше фотографисао се са једним од најцењенијих турских лекара и фудбалером Хатибом Хатчинсоном, а сусрет о коме се већ неко време прича догодио се ни више-ни мање, већ на клиници за пресађивање косе.

Фотографију је прво објавио доктор који је, сумња се, већ узео под своје Душка и Хатибу, а у опису слике је написао:

- Драго нам је што смо на нашој клиници могли да угостимо Душка и Хатибу - стоји у опису.

Иако до сада није било приметно да треба да поради на својој коси, изгледа да је Душко приметио да увек има места за побољшање и да неће препустити времену да ради против њега. Након што се ова фотографија појавила у медијима, многи су помислили да Карлеушин изабраник већ неко време има проблеме да очува своју густу коврџаву косу, те да је при првим знацима опадања, највеће мушке слабости, одлучио да се обрати специјалисти у Турској. Исто је, спекулише се, учинио и његов колега.

Друга помисао његових фанова и велика вероватноћа је да су фудбалски менаџер и фудбалер ту позирали у промотивне сврхе или је разлог њихове посете што поменута клиника нуди још неку врсту услуга, за коју ћемо тек сазнати.

Да ли ће се Тошић ускоро и сам похвалити резултатима, шта год радио, остаје да се види.

Подсетимо, поред Тошића, овом третману својевремено су се подвргли и Немања Гудељ, Милан Калинић, Миодраг Драгићевић, Бранислав Лечић, Раша Буквић, Данијел Алибабић, Бојан Маровић, Драган Маринковић Маца, Тони Цетински и многи други.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas