Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Двострука трагедија: Шерон Стоун сломљена након смрти најужег члана породице ''Као да ми је срце ишчупано из груди'' (ФОТО)

Две године након губитка свог 11-месечног сина, срце му није издржало

1676367973_profimedia-0741637744-Seron-Stoun.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Након трагичног губитка свог братанца са непуне 2 године, Шерон Стоун претрпела је још једну срцепарајућу трагедију. Брат легендарне глумице, преминуо је током викенда у 57.години, преносе страни медији.

Патрик је преминуо од изненадног застоја срца, услед срчане болести, у Пенсилванији, преноси Радаонлине. За сада није јасно да ли је у то време био хоспитализован или не.

Потресне вести уследиле су након трагичног породичног губитка Патриковог сина Ривера, који је преминуо у августу 2021. са само 11 месеци. Шерон је поделила фотографију свог братанца, и потврдила да је након кратке хоспитализације беба претрпела '' потпуно отказивање органа''.

Глумица је сада поделила слику са својим братом, и видео у ком се опрашта од њега уз потресне речи. Стоунвоа снаја, Таша, указала је почаст свом покојном мужу на друштвеним мрежама уз речи:

''Срце ми се чини као да ми је ишчупано из груди. Патрик је отишао да буде са нашом слатком Ривером... не знам шта друго да кажем, он је био мој свет'', рекла је она.

Од смрти свог братанаца, звезда ''Ниских страсти' борила се са незамисливом трагедијом у својој породици. Крајем године, глумица је издала критично саопштење за јавност у вези са својим здравственим проблемима.
Глумица је открила да има велики тумор фиброида, који с емора оперисати, након почетне погрешне дијагнозе.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas