Oglas
· · Komentari: 0

Dvostruka tragedija: Šeron Stoun slomljena nakon smrti najužeg člana porodice ''Kao da mi je srce iščupano iz grudi'' (FOTO)

Dve godine nakon gubitka svog 11-mesečnog sina, srce mu nije izdržalo

1676367973_profimedia-0741637744-Seron-Stoun.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Nakon tragičnog gubitka svog bratanca sa nepune 2 godine, Šeron Stoun pretrpela je još jednu srceparajuću tragediju. Brat legendarne glumice, preminuo je tokom vikenda u 57.godini, prenose strani mediji.

Patrik je preminuo od iznenadnog zastoja srca, usled srčane bolesti, u Pensilvaniji, prenosi Radaonline. Za sada nije jasno da li je u to vreme bio hospitalizovan ili ne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Potresne vesti usledile su nakon tragičnog porodičnog gubitka Patrikovog sina Rivera, koji je preminuo u avgustu 2021. sa samo 11 meseci. Šeron je podelila fotografiju svog bratanca, i potvrdila da je nakon kratke hospitalizacije beba pretrpela '' potpuno otkazivanje organa''.

Glumica je sada podelila sliku sa svojim bratom, i video u kom se oprašta od njega uz potresne reči. Stounvoa snaja, Taša, ukazala je počast svom pokojnom mužu na društvenim mrežama uz reči:

''Srce mi se čini kao da mi je iščupano iz grudi. Patrik je otišao da bude sa našom slatkom Riverom... ne znam šta drugo da kažem, on je bio moj svet'', rekla je ona.

Od smrti svog bratanaca, zvezda ''Niskih strasti' borila se sa nezamislivom tragedijom u svojoj porodici. Krajem godine, glumica je izdala kritično saopštenje za javnost u vezi sa svojim zdravstvenim problemima.
Glumica je otkrila da ima veliki tumor fibroida, koji s emora operisati, nakon početne pogrešne dijagnoze.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas