Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
здравље

Џастин Бибер има парализу једне стране лица: "Све теже једем, не могу да се смејем, ни да трепћем" (ВИДЕО)

Џастин Бибер се након супруге Хејли суочио са озбиљним здравственим проблемом

1654936255_121295dee96831e780d09d4d9e6177577a710b17.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Певач је јуче открио да пати од ретког неуролошког поремец́аја.

Обратио се у видеу на Инстаграму обожаваоцима и рекао да је парализа изазвана Ремзи Хантовим синдромом све више отежала његове свакодневне активности. Замолио је све да се моле да се опорави од овог стања.

- Постајало је све теже за јело, што је било изузетно фрустрирајуће, молите се за мене - рекао је певач.

Прочитајте још: Наследница КРАЉИЦЕ ПОПА у сензуалном и смелом издању: Мадонина ћерка у корсету запалила мреже (ФОТО)

У видеу је Џастин објасни да пати од делимичне парализе лица који су симптоми овог синдрома.

- Очигледно, као што вероватно можете да видите са мог лица, имам синдром који се зове Ремзи Хантов синдром и то је од вируса који напада нерв у мом уху и моје фацијалне нерве и изазвао је парализу лица. Као што видите, не могу да трепћем, не могу да се смејем овом страном лица, тако да је на овој страни мог лица пуна парализа - објашњава Џастин, преноси Пеопле.

Бибер је био принуђен да откаже све заказане наступе за наредни период:

- Ово је прилично озбиљно као што видите. Волео бих да ово није случај, али очигледно, моје тело ми говори да морам да успорим и надам се да разумете и да ћу искористити ово време да се одморим и опустим и вратим се на 100 процената како бих могао да радим оно за шта сам рођен - наставио је.

Џастинова супруга Хејли Болдвин Бибер, такође је недавно доживела здравствени проблем када је у марту оти[ла у болницу због мањег можданог удара.

Бибер је обећао својим фановима да ће ускоро бити боље:

- Опораваћу се и радим све вежбе лица како бих вратио лице у нормалу само је потребно време.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas