· · Коментари: 0
певач

Џастин Бибер објаснио у чему је пронашао мир: "Мислио сам да ће брак да ми реши проблеме"

Џастин Бибер једна је од најпознатијих певача на свету, врло млад ушао је у свет музике и остварио невероватне резултате

1651598578_5c39cb996e17b4b8d698baa59a5630efc77a8664.jpg
Фото: профимедиа

Певач, Џастин Бибер, искрено је говорио о томе како је мислио да ће улазак у брак да реши све његове личне проблеме. Оженио се манекенком, Хејли Болдвин, 2018. године, када је имао 24 године, а каже да га је то довело до позитивног места на коме је сада:

- То је путовање. Сећам се када сам се оженио, доживео сам мали емотивни слом јер сам мислио да ће брак решити све моје проблеме, а није. Схватио сам да је то мало лицемерно - рекао је Џастин за Аппле Мусиц, преноси Пеопле.

Бибер је затим детаљно описао како је на њега позитивно утицала све већа улога религије у његовом животу.

 - Вера ми је помогла да једноставно не будем тако строг према себи. Само идеја да ми је опроштено и да ме Господ води кроз ово путовање и из дана у дан постајем све бољи и бољи и трудим се не будем превише строг према себи - искрен је Бибер.

Џастин је отрио и да ради на новом албуму:

- Мислим да још нема датума, али знам да га завршавамо. Скоро је готово. Звучи заиста добро. Заиста сам узбуђен због тога - преноси Пеопле.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.