Oglas
· · Komentari: 0
pevač

Džastin Biber objasnio u čemu je pronašao mir: "Mislio sam da će brak da mi reši probleme"

Džastin Biber jedna je od najpoznatijih pevača na svetu, vrlo mlad ušao je u svet muzike i ostvario neverovatne rezultate

1651598578_5c39cb996e17b4b8d698baa59a5630efc77a8664.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Pevač, Džastin Biber, iskreno je govorio o tome kako je mislio da će ulazak u brak da reši sve njegove lične probleme. Oženio se manekenkom, Hejli Boldvin, 2018. godine, kada je imao 24 godine, a kaže da ga je to dovelo do pozitivnog mesta na kome je sada:

- To je putovanje. Sećam se kada sam se oženio, doživeo sam mali emotivni slom jer sam mislio da će brak rešiti sve moje probleme, a nije. Shvatio sam da je to malo licemerno - rekao je Džastin za Apple Music, prenosi People.

Biber je zatim detaljno opisao kako je na njega pozitivno uticala sve veća uloga religije u njegovom životu.

 - Vera mi je pomogla da jednostavno ne budem tako strog prema sebi. Samo ideja da mi je oprošteno i da me Gospod vodi kroz ovo putovanje i iz dana u dan postajem sve bolji i bolji i trudim se ne budem previše strog prema sebi - iskren je Biber.

Džastin je otrio i da radi na novom albumu:

- Mislim da još nema datuma, ali znam da ga završavamo. Skoro je gotovo. Zvuči zaista dobro. Zaista sam uzbuđen zbog toga - prenosi People.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas