Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џејмс Камерон каже да је ЛЕОНАРДО ДИ КАПИРО умало изгубио улогу у "Титанику" током аудиције: "Био је тако негативан"

Камерон се присећа да је глумац дошао на аудицију са ставом велике звезде. Како је онда постао део култног филма?

1669206470_profimedia-0571356432.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Џејмс Камерон, човек који је одговоран за настанак чувеног филма, "Титаник", каже да је Леонардо ди Каприо умало изгубио улогу током аудиције.

Редитељ филма говорио је о сусрету са Леом у интервјуу за ГQ  напомињући да је Кејт Винслет већ добила улогу Роуз, а онда је дошао ред и да се изабере њен партнер.

Прочитајте још: АДРИЈАНА ЛИМА НЕ МОЖЕ БЕЗ СРБА: Стигла у КАТАР, у друштву ћерке чувеног српског фудбалског стручњака (ФОТО/ВИДЕО)

- Када је Лео ушао, наравно, очарао је све, укључујући и мене. Рекао сам: "У реду, да видимо каква је твоја хемија са Кејт" - почиње причу Камерон за поменути магазин.

Глумац је тада имао само 22 године и аудицију је замислио потпуно другачије.  Камерон га је позвао да заједно сниме два реда за читање, а реакција га је умало коштала изгубљене улоге која му је донела славу.

- Ох, ја не читам - рекао је Ди Каприо према речима чувеног режисера. Баш када је хтео да га поздрави и захвали му се јер је дошао, одлучио је да му да још једну шансу.

Био је стриктан и рекао му да ће или читати или неће добити улогу.

Према Камерону, глумац није био најсрећнији, али је ипак пристао да чита делове текста са Кејт Винслет.

- Сваки део његовог бића био је тако негативан, све док нисам рекао "Акција" - каже Камерон за ГQ.

Камерон је рекао да се Леонардо одмах „претворио у Џека“, тада је знао да је то он и да је потребан филма, испоставило се да је био и те како у праву.

„Титаник“ је освојио 11 од 14 Оскара за које је номинован и обезбедио Леонарду место једног од најутицајнијих глумаца на свету.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas