Oglas
· · Komentari: 0

Džejms Kameron kaže da je LEONARDO DI KAPIRO umalo izgubio ulogu u "Titaniku" tokom audicije: "Bio je tako negativan"

Kameron se priseća da je glumac došao na audiciju sa stavom velike zvezde. Kako je onda postao deo kultnog filma?

1669206470_profimedia-0571356432.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Džejms Kameron, čovek koji je odgovoran za nastanak čuvenog filma, "Titanik", kaže da je Leonardo di Kaprio umalo izgubio ulogu tokom audicije.

Reditelj filma govorio je o susretu sa Leom u intervjuu za GQ  napominjući da je Kejt Vinslet već dobila ulogu Rouz, a onda je došao red i da se izabere njen partner.

Pročitajte još: ADRIJANA LIMA NE MOŽE BEZ SRBA: Stigla u KATAR, u društvu ćerke čuvenog srpskog fudbalskog stručnjaka (FOTO/VIDEO)

- Kada je Leo ušao, naravno, očarao je sve, uključujući i mene. Rekao sam: "U redu, da vidimo kakva je tvoja hemija sa Kejt" - počinje priču Kameron za pomenuti magazin.

Glumac je tada imao samo 22 godine i audiciju je zamislio potpuno drugačije.  Kameron ga je pozvao da zajedno snime dva reda za čitanje, a reakcija ga je umalo koštala izgubljene uloge koja mu je donela slavu.

- Oh, ja ne čitam - rekao je Di Kaprio prema rečima čuvenog režisera. Baš kada je hteo da ga pozdravi i zahvali mu se jer je došao, odlučio je da mu da još jednu šansu.

Bio je striktan i rekao mu da će ili čitati ili neće dobiti ulogu.

Prema Kameronu, glumac nije bio najsrećniji, ali je ipak pristao da čita delove teksta sa Kejt Vinslet.

- Svaki deo njegovog bića bio je tako negativan, sve dok nisam rekao "Akcija" - kaže Kameron za GQ.

Kameron je rekao da se Leonardo odmah „pretvorio u Džeka“, tada je znao da je to on i da je potreban filma, ispostavilo se da je bio i te kako u pravu.

„Titanik“ je osvojio 11 od 14 Oskara za koje je nominovan i obezbedio Leonardu mesto jednog od najuticajnijih glumaca na svetu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas