Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОБНОВА СТАРЕ РОМАНСЕ

Џенифер Анистон и Џастин Тероукс виђени на вечери 4 године након раскида (ФОТО)

Да ли је на помолу помирење Џенифер Анистон и бившег супруга?

1665056171_Dzenifer-Aniston.jpg
Фото: ПРОФИМЕДИА
Oglas

Шушка се да је Џенифер Анистон обновила везу са бившим мужем Џастином Тероуксом, након што је пар виђен на вечери прошлог петка.

Икона серије ''Пријатељи'' Анистон (53), усликана је од стране знатижељног фана, у друштву бившег мужа и групе пријатеља у Њу Јорку, четири године након њиховог разлаза. Неке од познатих пријатеља који су се нашли у њиховом друштву укључују и: Џими Кимела, Џејсона Бејтмена и Хауарда Стерна са супругом.

Фото: Реддит принтсцреен/Ок_Сеаwортхинесс9757

Након распада њиховог брака, бивши супружници су остали у пријатељским односима, али њихово последње појављивање заједно у јавности навело је фанове да се понадају обнови ове романсе.

Фото: Профимедиа

На овој слици усликан је Џастин како седи поред непознате жене, док Џен седи поред Џастиновог пријатеља.

Како је слика постала вирална, фанови деле своја мишљења на Тwитеру:

''Џен и Џастин заједно на вечери!!! Или су само заиста добри пријатељи, или и се и даље воле'', навео је један веран фан.

''Ако се ово двоје помире, то ће бити најбоља вест 2022.године'', навео је други.

''Ова жена заслужује сву срећу овог света'', додао је још један фан.

''Они су само пријатељи, престаните са овим!'', било је и оних који су имали другачије мишљење.

Прочитајте још: Дуго их нисмо видели- Џенифер Лопез и Бен Афлек на доручку (ФОТО)

Џен и Џастин су се венчали на приватној церемонији 2015.год, у свом дому у Бел Ејру, у групи најужих пријатеља. Брак је уследио након трогодишње веридбе, али нажалост потрајао је само две године, након чега су остали у пријатељским односима. Након драматичног разлаза од Бред Пита, многи су навијали за звезду Пријатеља када је упознала колегу Џастина 2007.год. Наводи се да је пар био толико заљубљен, да нису приметили разлике које су касније довеле до развода. Познато је да је Џастин био Њујоркшки хипстер, док је Џен водила много мирнији живот. Према извору, Џен је преферирала живот у Лос Анђелесу, док је Џастин више нагињао ка Источној обали.

Током веома јавног раскида, обоје су инсистирали да ће остати у пријатељским односима.

Да ли је стара-нова љубав на помолу за ово двоје, остаје да се види.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas