Oglas
· · Komentari: 0
OBNOVA STARE ROMANSE

Dženifer Aniston i Džastin Terouks viđeni na večeri 4 godine nakon raskida (FOTO)

Da li je na pomolu pomirenje Dženifer Aniston i bivšeg supruga?

1665056171_Dzenifer-Aniston.jpg
Foto: PROFIMEDIA
Oglas

Šuška se da je Dženifer Aniston obnovila vezu sa bivšim mužem Džastinom Terouksom, nakon što je par viđen na večeri prošlog petka.

Ikona serije ''Prijatelji'' Aniston (53), uslikana je od strane znatiželjnog fana, u društvu bivšeg muža i grupe prijatelja u NJu Jorku, četiri godine nakon njihovog razlaza. Neke od poznatih prijatelja koji su se našli u njihovom društvu uključuju i: Džimi Kimela, Džejsona Bejtmena i Hauarda Sterna sa suprugom.

Foto: Reddit printscreen/Ok_Seaworthiness9757

Nakon raspada njihovog braka, bivši supružnici su ostali u prijateljskim odnosima, ali njihovo poslednje pojavljivanje zajedno u javnosti navelo je fanove da se ponadaju obnovi ove romanse.

Foto: Profimedia

Na ovoj slici uslikan je Džastin kako sedi pored nepoznate žene, dok Džen sedi pored Džastinovog prijatelja.

Kako je slika postala viralna, fanovi dele svoja mišljenja na Twiteru:

''Džen i Džastin zajedno na večeri!!! Ili su samo zaista dobri prijatelji, ili i se i dalje vole'', naveo je jedan veran fan.

''Ako se ovo dvoje pomire, to će biti najbolja vest 2022.godine'', naveo je drugi.

''Ova žena zaslužuje svu sreću ovog sveta'', dodao je još jedan fan.

''Oni su samo prijatelji, prestanite sa ovim!'', bilo je i onih koji su imali drugačije mišljenje.

Pročitajte još: Dugo ih nismo videli- Dženifer Lopez i Ben Aflek na doručku (FOTO)

Džen i Džastin su se venčali na privatnoj ceremoniji 2015.god, u svom domu u Bel Ejru, u grupi najužih prijatelja. Brak je usledio nakon trogodišnje veridbe, ali nažalost potrajao je samo dve godine, nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima. Nakon dramatičnog razlaza od Bred Pita, mnogi su navijali za zvezdu Prijatelja kada je upoznala kolegu Džastina 2007.god. Navodi se da je par bio toliko zaljubljen, da nisu primetili razlike koje su kasnije dovele do razvoda. Poznato je da je Džastin bio NJujorkški hipster, dok je Džen vodila mnogo mirniji život. Prema izvoru, Džen je preferirala život u Los Anđelesu, dok je Džastin više naginjao ka Istočnoj obali.

Tokom veoma javnog raskida, oboje su insistirali da će ostati u prijateljskim odnosima.

Da li je stara-nova ljubav na pomolu za ovo dvoje, ostaje da se vidi.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas