Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
просидба

Џенифер Лопез ДЕТАЉНО ОПИСАЛА како ју је запросио Бен Афлек: "Уопште није било отмено, али најромантичније икада" (ФОТО)

Снови Џенифер Лопез су се остварили

1649853775_profimedia-0681388543.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Велико помирење и доказ да љубав може да заслужи другу шансу десили су се прошле године када су Џенифер Лопез и Бен Афлек одлучили да обнове везу након 17 година. Од тада, доста се говорило о томе да ли ће се некадашњи снови познатог пара о ванчању остварити. Изгледа се управо то и догодило када је све њихове обожаваоце обрадовала вест да је Бен запросио Џенифер.

Прочитајте још: СКУП ДЕТАЉ ЈЕ ЊЕНО ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Погледајте Викторијину огрлицу од 2 милиона евра коју је носила на венчању сина (ФОТО)

Џенифер је на друштвеним мрежама детаљно описала како је изгледала просидба и како је текао пут друге шансе њиховој љубави:

- Да ли сте икада замишљали да се ваш највећи сан оствари? У суботу увече док сам била на мом омиљеном месту (у купатилу са пенушавам купком), моја љубав је клекнула на једно колено и запросила ме. Била сам потпуно неспретна и само сам га погледала у очи, смешећи се и плачући истовремено, покушавајући да схватим да се након 20 година ово дешава.  Остала сам буквално без речи и он је рекао,  "је ли то да"?' Рекла сам "да", наравно, то је "да" - испричала је Џенифер, преноси Пеопле.

Певачица и глумица рекла је да је за њу та просибда била нешто најромантичније што је могла да замисли:

- Смејала сам се много и сузе су ми се спуштале низ лице, осећала сам се тако невероватно срећно. Није било ништа отмено, али то је била најромантичнија ствар коју сам икада могла да замислим... тихо. Субота увече код куће, двоје људи обећавају да ће увек бити ту једно за друго - каже Џенифер.

Прочитајте још: ПРОМАШАЈ ИЛИ ОРИГИНАЛАН ИЗБОР? Откривене НЕОБИЧНЕ ципеле које је носила снајка Бекамових на венчању (ФОТО)

Џенифер је такође споменула веренички прстен са зеленим дијамантом, рекавши:

- Зелена је одувек била моја срећна боја и сада ће сигурно увек бити.

Фото: профимедиа

Лопез је недавно за Пеопле испричала шта то сада њихову везу сада чини другачијом у односу на оно од пре 18 година:

- Сада смо старији, паметнији смо, имамо више искуства, на различитим смо местима у животима, сада имамо децу, и морамо да будемо веома свесни тих ствари.

Џенифер са бившим мужем Марком Ентонијем има 14-годишње близанце Ему и Макса, а Бен Афлек има троје деце са бившом женом Џенифер Гарнер: Вајолет (16), Серафину (13) и Семјуела (10).

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas