Oglas
· · Komentari: 0

SKUP DETALJ JE NJENO TAJNO ORUŽJE: Pogledajte Viktorijinu ogrlicu od 2 miliona evra koju je nosila na venčanju sina (FOTO)

Viktorija Bekam (47) izgledala je besprekorno na venčanju sina, o njenoj srebrnoj haljini od svile i čipke bruje svetski mediji

1649832067__________________________________________________________________________544888885555555555588448000500088.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/victoriabeckham
Oglas

Viktorija Bekam je blistala na venčanju sina Bruklina jer je nosila blistavu dijamantsku ogrlicu vrednu 2,5 miliona evra, prenosi se.

Kreatorka, 47, izgledala je elegantno dok je nosila srebrnu haljinu od svile i čipke dok je prisustvovala skupu zajedno sa suprugom, koji je izgledao veoma elegantno u svom trodelnom odelu.

A zaslepljujući ogroman dijamant kruškastog reza koji joj visi oko vrata na zlatnom lančiću svakako je upotpunio njen zapanjujući izgled - za koji je stručnjak za nakit predvideo da ima ukupno 15 karata.

Pročitajte još: PROMAŠAJ ILI ORIGINALAN IZBOR? Otkrivene NEOBIČNE cipele koje je nosila snajka Bekamovih na venčanju (FOTO)

Kiron Keog, rekao je za MailOnline da dijamant "izgleda kao da ima 12-15 kts".

Foto: Printskrin/Instagram/victoriabeckham

Dodao je: „Belina ukazuje na veliku jasnoću i stoga bi mogao da vredi od 1,5 do 2,5 miliona evra.

Bruklin je razmenio zavete sa glumicom Nikolom Pelc na emotivnoj jevrejskoj ceremoniji na raskošnom imanju njene porodice na Floridi vrednom 90 miliona evra, nakon što ju je zaprosio u julu 2020. godine.

Članovi porodice Bekam delili su zvanične snimke venčanja, koje bi trebalo da bude objavljene u časopisu Vog, na društvenim mrežama, a na jednom se vidi kako Viktorija i Dejvid sijaju od ponosa dok hodaju niz prolaz ispred mlade.

U iskrenom snimku iz svoje lične kolekcije, Viktorija je objavila sliku na kojoj pozira sa ocem Tonijem i mamom Džeki, dok su slavili Bruklinov veliki dan.

„Nana i tata iz @brooklinpeltzbeckhama izgledaju neverovatno za ovaj poseban dan! @jackie.adams_ nosi prilagođenu Viktoriju Bekam“, napisala je ona.

NJen otac je izgledao elegantno u crnom smokingu, dok je njena 71-godišnja mama nosila odeću po meri iz ćerkinog londonskog ateljea.

U nizu objava na Instagramu , Viktorija je takođe otkrila da je njena haljina pažljivo dizajnirana i napravljena u njenom modnom štabu u Londonu uoči velikog dana, a devojka njenog sina Romea Mia Regan takođe je nosila haljinu luksuznog modnog brenda Viktorije.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas