· · Коментари: 0
емотивно

Џенифер Лопез одржала најемотивнији ГОВОР до сада: Добила још једно признање, па отворила душу

Џенифер Лопез је година кренула веома успешно на свим пољима.

1648028383_w_51812567.jpg
Фото:Епа

Џенифер Лопез, певачици и глумици, јуче је уручена овогодишња награда Ицон Авард на додели музичких награда иХеартРадио. Звезда је тада искористила прилику да се захвали публици.

- Толико ценим ово, веома, веома. Волела бих да могу да вам кажем да су ми награде најважније, али то није тачно. И немојте мислити да не ценим ове светлуцаве ствари, јер ценим! Али то није разлог зашто све ово радим. Стварам због вас - рекла је насмејана Џенифер.

Прочитајте још: Натали Портман ЗАСЕНИЛА све присутне на премијери - показала како се носи МАРКИРАНА гардероба са стилом (ФОТО)

Звезду је неколико пута прекидала публика аплаузима, међу којима су били и њен дечко Бен Афлек, његов син Семјуел (10) и ц́ерка Џенифер Лопез, Ема (14).

- Због вас радим оно што највише волим у животу и то је најлепши благослов. То је поклон који ми дајете и само желим да вам се захвалим на томе. Хвала свима који гледају филм, слушају моју музику и прате ме. Ви сте ти који ми дајете прилику сваки дан да живим живот за који нисам могла ни да замислим да ц́е се остварити док сам била девојчица која је одрастала у Бронксу. Веровали сте у мене када други људи нису, чак и када ја нисам. Хвала вам што сте ме научили ко сам заиста - рекла је Џенифер у једном од својих најемотивнијих говора.

Након што је прихватила своју награду, Лопез је изашла на сцену и отпевала песму из филма Марри Ме. Затим је извела хит из 2005. године "Гет Ригхт". Уочи доделе награда,  у саопштењу за штампу је детаљно наведено да ц́е Лопез бити препозната по „њеном утицају на поп културу и трајање", преноси Пеопле.

БОНУС ВИДЕО

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.